Фандъкова за разходките в паркове и градинки: От днес се съставят актове за 5000 лв. за нарушения на забраната

  • 29 март 2020 14:03

  • 3782
  • 1
Фандъкова за разходките в паркове и градинки: От днес се съставят актове за 5000 лв. за нарушения на забраната
© Булфото

Столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска призова столичани да спазват указанията и да не излизат:

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32967

"Провокирани от хубавото време много хора в София вчера и днес излязоха на разходка. Разбирам желанието, но не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция засилиха проверките в паркове и пешеходни зони. Вчера бяха правени предупреждения, а днес се съставят и актове за нарушения на забраната. 5000 лева са много пари – това е размерът на глобата. Но не го правете заради парите, направете го заради хората, които обичате и за това отново да бъдем заедно по улиците, в парковете, в кафенетата.

Вслушайте се в думите на ген. Мутафчийски от днес: „най-тежките времена ни предстоят“. Не ги възприемайте като заплаха, а като реалността, пред която сме изправени.

Животът ни досега беше живот на бързи обороти, в който всичко се случва сега и веднага. Днес животът ни е друг и ако намалим нашето нетърпение и бързане, ще намалим и скоростта на заразата.

Останете вкъщи! Така спасявате човешки живот".

 

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
3782 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Геноцид над населението

2020.03.29 | 21:42

1
За източване на язовир Студена глобяват предприятия с 1200 лева. Резултата е 90 000 души без вода за 4 месеца. Разходка в парка на разстояние един от друг 5000 лева на калпак. За четиричленно семейство е 20 000 лева. Тези актове трябва да се анулират или да се отиде на съд в Хага. Презрението на управляващите кум хората достигна до пълен цинизъм.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини