Опашки от автомобили се вият пред КПП в София

  • 23 март 2020 09:17

  • 4606
  • 4
© Novini.bg

Екип на Nоvini.bg обходи всички КПП в София. Навсякъде се наблюдават опашки от пътни превозни средства.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

На пропусквателните пунктове са позиционирани екипи на пътна полиция, които изискват декларация защо се напуска областния център.  По-голяма част от шофьорите предоставяха документи от работодателя. Товарният трафик преминава безпроблемно.  Водачите са толерантни и разбират ситуацията, която налага тежката мярка за движение между населените места.

Младен Маринов: Заразата не чака никой

На КПП Волуяк - Костинброд има огромно задръстване от автомобили в посока София.

Затягат мощно извънредните мерки

Novini.bg припомня, че от 00 часа на 21 март бе въведена от министър Ананиев мярката, която да ограничи безцелното пътуване и да се намали бързината за разпространение на коронавируса у нас. Органите на Министерството на вътрешните работи организираха контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на областните центрове и извършват проверка на целта на пътуването на гражданите. През контролно-пропускателните пунктове се пропуска преминаването на лица в случаи на неотложно пътуване, обосновано от доказана потребност от трудово естество, здравословни причини, завръщане в собствения настоящ адрес, дом или постоянен адрес. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя, медицински документ или документ за самоличност.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
4606 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.03.23 | 13:30

4
Дано са все комунисти!

2020.03.23 | 11:27

3
kraino vreme e da se sprat da vlizat vav sofia vsicki seliani sofianci ne sa mniog I po lesno shte se spraviat bez seliacite. I e kraino vreme da se varne sofiisko jitelstvo.

2020.03.23 | 10:24

2
Абе затворете града бе малоумници стига сте сеели софийската зараза

2020.03.23 | 10:11

1
И какъв е смисъла от подобни глупости? Как полицая ще разбере, че този, който има бележка, не е болен или заразен, като дори и температурата не му измерват? Достатъчно е да има 1-2 такива, които ще заразят останалите си колеги, те след това ще занесат вируса в тях и от там нататък работата е ясна. Вместо да бяха забранили на хората от чужбина да се връщат или поне да ги бяха сложили под карантина в някои изолирани хотели за 2 седмици, сега се чудят каква по-голяма простотия да измислят. Убиха бизнеса, блокираха държавата и изнервят хората, които са без работа и скоро ще са по улиците и няма да имат спиране!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини