Училища, пазари, спирки и административни сгради се дезинфекцират в Лом

  • 16 март 2020 11:09

  • 248
  • 0
Училища, пазари, спирки и административни сгради се дезинфекцират в Лом
© Община Лом

Започна дезинфекцията на училища, детски градини, социални заведения, административни сгради, общинския пазар, читалища, пешеходни зони и улици в града.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Обработени са и жп-гарата и автогарата, както и автобусните спирки.

Дезинфекцията ще продължи и през следващите дни по график, информират от община Лом. 

В селата на територията на общината също бяха обработени обществени сгради и зони. Започна и миене на градските улици, което ще продължи и през следващата седмица. Към водата в цистерните се добавя дезинфектант.

 


Припомняме, че със засилени мерки на превенция, както на работниците и служителите, така и на потребителите, продължава дейността на Детска млечна кухня, социалните услуги: Домашен социален патронаж, Обществена трапезария, Приемна грижа, Патронажна грижа, на социалните услуги в домашна среда за възрастни хора и хора с увреждания, както и дейността на специализираните институции за пълнолетни лица с увреждания, Дома за стари хора, трите детски центъра за настаняване от семеен тип, Център за предоставяне на интегрирани услуги за ранно детско развитие, Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства, Защитеното жилище за лица с психични разстройства и Център за временно настаняване.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Десислава Станева
248 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини