Кметът на Бургас: Ще се справим!

  • 13 март 2020 07:09

  • 1117
  • 0
Кметът на Бургас: Ще се справим!
© bulphoto

Държавата е изправена пред извънредно положение. Сега най- важното е да запазим спокойствие, да бъдем отговорни, разумни и дисциплинирани. Ще се справим! Това заяви бургаският кмет Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден във връзка с по-строгите мерки заради коронавируса.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33016

Той е категоричен, че трябва да се спазват правилата и да сме отговорни и към себе си, и към околните. Николов определи коронавируса като предизвикателство.

Генерал Мутафчийски обясни защо се въвежда извънредно положение

Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден обяви, че от днес всички бургаски училища ще бъдат затворени до второ нареждане. В Бургас вече засилиха и хигиената на градския транспорт и обществените сгради.

"Ще направя всичко по силите си, за да ограничим бъдещи негативни последствия за Бургас и България.

"Моля ви, ограничете контактите, спазвайте максимална лична дисциплина и хигиена и знайте, че го правите за себе си и близките си!", посочи още кметът.

 

България вече регистрира 23 случая на COVID-19. Една от първите регистрирани заболели почина в "Пирогов", като бе уточнено, че тя е имала предходни здравословни проблеми. Съпругът й пък остава в тежко състояние. Останалите регистрирани случаи са в София, Плевен, Габрово и Монтана.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:  

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1117 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини