Спират водата на места в София

  • 02 април 2012 14:03

  • 580
  • 0
Спират водата на места в София
©

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дружба І” и с. Волуяк, съобщиха от дружеството.

На 4 април 2012 г. (сряда) във връзка с изграждане на шахта за монтиране на устройство за регулиране на налягането във водопроводната мрежа на бул. „Амстердам” ж.к. „Дружба І” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Амстердам” от ул. „Илия Бешков” до ул. „Димитър Пешев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени пред бл.165 и бл.166.

На 4 април 2012 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Червено знаме” с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Червено знаме”, ул. „Липа”, ул. „Ломско шосе” и ул. „Свобода”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: кръстовището на ул. „Зорница” и ул. „Червено знаме”; площада на с. Волуяк.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Последвайте канала на

580 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини