Отменят всички групови мероприятия в община Дупница

  • 26 февруари 2020 15:37

  • 577
  • 0
Отменят всички групови мероприятия в община Дупница
©

Превантивно се отменят всички групови мероприятия на територията на община Дупница в следващите дни заради коронавируса, съобщиха от общинския пресцентър.

Отменени са и курсовете на транспортните фирми от Италия. От Общината в Дупница отричат да е имало масово завръщане на дупничани, които живеят в Италия и посочват в прессъобщение, че от там са се върнали само четири човека.

"В случаите, в които се организират автобусни превози от Италия, автобусите ще пристигат на автогарата в града, където ще бъдат посрещани всички пътници. Независимо, че на границите вече се осъществява специален пропусквателен режим, в Дупница повторно ще бъде правен такъв, като служители от РЗИ и медицински лица ще ги информират допълнително, а ако се налага ще се правят прегледи на място, при симптоми", посочиха от Общината в Дупница.

Фирмите ще предоставят и списък на пристигащите в Дупница. Самосъзнание трябва да прояви всеки един, който идва от такава област, където има установен вируса и да се самоизолира от обществото за 14 дни, коментираха от здравната инспекция в Дупница.

Последвайте канала на

Novini.bg
577 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини