Борисов получил спешен SMS от Бургас заради Маринковите хамбари

  • 26 февруари 2020 12:22

  • 4004
  • 0
Борисов получил спешен SMS от Бургас заради Маринковите хамбари
© Pixabay

Бургаският поет Недялко Йорданов e изпратил SMS на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да го уведоми за случващото се с Маринковите хамбари и предстоящото заличаване на стари сгради в сърцето на Бургас.

Затова министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за e пристигна. спешно в града, за да "разнищи" казуса с кмета Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, уточнява той в пост в социалната мрежа Фейсбук.

"Свързах се чрез ес ем ес с премиера Борисов и съобщих, че би трябвало незабавно да се реагира на предстоящото разрушение на цял един стар бургаски квартал в самия център на града. Неговата реакция се оказа мигновена и в Бургас пристигна след три часа министъра на културата", пише Недялко Йорданов.

 

 

На среща с кмета Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден е взето решение за незабавно спиране на разрушението и се предлага на съответната инстанция да обяви квартала за групов паметник на културата, пояснява Йорданов във Фейсбук.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4004 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини