Безумия от червени спални, вместо реални политики

  • 18 февруари 2020 15:14

  • 9834
  • 0
Безумия  от червени спални, вместо реални политики
© булфото/архив/

Някои леви политици все повече ни пробутват проблеми от спалните си, от личния си живот, вместо нови, разумни и полезни за обществото ни политики. Странна склонност към подобни битовизми демонстрира президентшата Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена, която без грам свян демонстрира уклоните си за частнособственическо отношение към институцията на „Дондуков”2.

Повод за поредното изригване в социалната мрежа на съпругата на президента този път станаха думи на председателката на Народното събрание Цвета Караянчева: „Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му”. Думите й са по повод изявленията на държавния глава за проверките, които му се правят за отминали негови действия по времето, когато е бил шеф на ВВС.

Съпругата на президента Румен Радев: Държавната измяна дебне отвсякъде

Ето какво написа Караянчева във Фейсбук: "Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет.

Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос.

Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори. Правителството стои стабилно, а личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро. Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът, е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго."

Ген.-майор Цанко Стойков два пъти отказва информация на КПКОНПИ за Десислава Радева

Не само председателката на „най-високата” българска институция, но и мнозина от анализаторите у нас съзряха в действията на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на липса на политически опит и поведение, неподобаващо на политик, а на засегнато частно лице, което нещо е сгафило в ролята си на шеф с шуробаджанащината.

Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена обаче не пропуска случай да се натрапи неуместно като леща на Великден, откакто съпругът й е президент. Така направи и този път и коментира в същата социална мрежа „спалнята” им, без това да интересува поданиците на републиката:

„Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни... Love conquers all“.

Наистина „Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!” Дори и в спалните се пренесе.

 Още през 2007 г. един бивш министър на МВР от БСП заяви за своя колежка, с която бяха в нескрит конфликт: "Тишината в спалнята води до безумия”. Тези двамата се сдобриха впоследствие, обаче безумията от червените спални продължават ли, продължават...

Последвайте канала на

Аделина Делийска
9834 0

Водещи новини