ВМРО поиска мораториум върху цените на комуналните услуги и енергоносителите

  • 01 април 2012 13:58

  • 843
  • 1
ВМРО поиска мораториум върху цените на комуналните услуги и енергоносителите
© булфото

Мораториум върху цените на комуналните услуги и енергоносителите, одържавяване на електроразпределителните дружества и разваляне на концесията на "Софийска вода" са поискали участниците в днешния протест пред Министерски съвет, организиран от ВМРО-БНД, предаде БТА.

Протестът е срещу цените на ток, вода, газ, горива и парно. Председателят на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е определил ситуацията като "ценови терор". Той е обявил деня на лъжата, 1 април, за ден на монополистите и е припомнил наслова на протеста: "С българите шега не бива!". Протестиращите са издигнали плакати с текст: "1 април: лъжете се, че ще ни излъжете", "На лъжата мандатът е къс", "ЧЕЗ, изЧЕЗни!", "Спекула".

Шествието започна в 11 часа от храм-паметника Александър Невски.

Последвайте канала на

БТА
843 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
rumen221

2012.04.01 | 23:57

1
НЕ ОБИЧАМ КОМУНИСТИТЕ НО…., В СЛУЧАЯ СА ПРАВИ… Идиотщината „ходи по хората”… Докладът на консуртанта HSBC е ПОЛОЖИТЕЛЕН ПО 100… ОТ 100 ВЪЗМОЖНИ ТОЧКИ …!!! 1. Не става въпрос за това дали реакторите да са американски или руски… Руските реактори са с много по-висока степен на надежност, в момента Франция строи руски реактор… До 1992 г. в България се е добивал триураниев осмооксид, който е обогатяван в тогавашния СССР и се е връщал в България като гориво за Козлодуй и затова цената на тока е била 0,2 стотинки…!!!. - В България има достатъчно количество, за да се осигури българската ядрена енергетика 10 000 години напред…!!! Горивото стои и чака УМЕН ДЪРЖАВНИК…, ЗАЩОТО С ТОВА ГОРИВО МОЖЕМ ДА СТАНЕМ „ЯДРЕНИТЕ ГОСПОДАРИ” НА ЕВРОПА…!!! 2. До сега са произведени и двата и половина реактора за АЕЦ-Белене („чехския”, готовия и втория полусглобен…), повечето от съпътстващите съоръжения и основите на единя реактор, чието разбиване струваше колкото направата основите на втория… и това само за 1,39 милиарда…!!! - С разликата до 4 милиарда, само български кретен-гербаджия или седесар-кюмурджия не ще може да дострои АЕЦ-Белене…! 3. Първите четири паро-генератори в Козлодуй, още при проектирането им са били предвидени и за „газови”… и трябваше само да се свържат… с 35км. газопровод…!!!! 4. Връх на глупостта е да съсипеш най-евтината ядрена централа, за да строиш газова, правеща три пъти по-скъп ток…, а на мястото на построената преди 30 години „газова” мощност в Козлодуй – да правиш 7-ми блок…!!! 5. НАЙ-ВАЖНОТО…!!! - С парите за строежа на Белене могат да се санират 50 000 жилища, което е 2,5% от 2 000 000 домакинства и при 50% ефективност ще се постигне икономия от 1,25%..., ВМЕСТО ОБЩАТА ЦЕНА ДА НАМАЛЕЕ С 30% ПРИ СЪЩИТЕ РАЗХОДИ…!!! СМЕШНО И ЖАЛКО… НО КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ – ГЛУПОСТТА „ХОДИ ПО ХОРАТА”… И САМО БЕЗМОЗЪЧНА АМЕБА МОЖЕ ДА НИ УБЕЖДАВА, ЧЕ ФОТО-ТОК 79,0 СТОТИНКИ, Е ПО-ЕВТИН ОТ ЯДРЕН ТОК със себестойност 1,169 СТОТИНКИ…(за справки – страницата на НЕК) - А НАЙ-СТРАННОТО Е…, ЧЕ ИМА И НЯКОЛКО ХИЛАДИ БЕЗМОЗЪЧНИЦИ, КОИТО ГО ВЯРВАТ…!!! - БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ УПРАВНИЦИТЕ И…, ОТ ВРАГОВЕТЕ И, И НИЕ, ПРОСТИЯ НАРОД МОЖЕМ ДА Я ПАЗИМ…!

Добави коментар

Водещи новини