Без вода на места в София днес

  • 31 януари 2020 09:05

  • 3296
  • 0
Без вода на места в София днес
© Getty Images/Guliver (архив)

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод до Метростанция 17 в жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 7 и бл. 9. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред болница „Доверие“.

Ето къде няма да има вода в София утре

Във връзка с извършване на строително – монтажни работи на ул. 24 в жк. „Обеля“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 116. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 116.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ангел Кънчев“ в центъра на града се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ангел Кънчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Неофит Рилски“; ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Ангел Кънчев“ до бул. „Георги Сава Раковски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев“ ъгъла с ул. „Неофит Рилски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3296 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини