Ръчна граната подариха на областния управител на Пловдив

  • 16 януари 2020 16:29

  • 570
  • 0
Ръчна граната подариха на областния управител на Пловдив
© Дани Каназирева/Фейсбук

ВМЗ-Сопот "въоръжи" областния управител на Пловдив със специално ръчно изработена противотанкова граната РПГ- 7. Подаръкът е по случай днешния рожден ден на Дани Каназирева, която благодари за вниманието в специално обръщение във фейсбук.

"Подарък ,който искрено ме зарадва, който ще бъде верен страж на Кабинета ми и ще е символ на непримиримостта ми към всяка една несправедливост", заяви тя.

И каза, че се надява това да е добър повод да се сбъднат желанията за по-доброто развитие на Пловдив.

"Рождените дни са може би най-специалният повод, който споделяме с приятели, а подаръците са онзи личен и мил символ, който разкрива истинските отношения и запазва спомена за нещо специално", заяви още Каназирева.

Областният управител на Пловдив навърши днес 41 г. Каназирева зае този пост след като загуби кметската надпревара в Пловдив. Бе поканена обаче от сегашния кмет Здравко Димитров да оглави областната управа. Каназирева владее английски и немски език. Специализирала е “Британско право и право на Европейския съюз” в “Кеймбридж”. През 2014г. специализира в САЩ по програма „Младите лидери на България – Обучение на млади професионалисти в сферата на правосъдието“.Специализира “Корпоративно управление и ценни книжа” и „Патентно право”;

Последвайте канала на

Novini.bg
570 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини