Автобусните спирки в "Младост" - пълни с паркирани автомобили

Нарушители масово затрудняват движението на градския транспорт по основните улици в ж.к. "Младост", видя проверка на Novini.bg. Само в рамките на 30 минути, по улиците "Свето Преображение", "Филип Аврамов" и бул. "Александър Малинов" бяха засечени над 10 наршуители на правилата.

Най-фрапиращите спирания са в района на пазара в ж.к. "Младост 1", на спирка Блок 327 ж.к. "Младост 3", на която също има пазар, както и на спирка Блок 43 ж.к. "Младост 1", на която отново има пазар. Джигит с черен джип с две еднакви цифри в регистрационния номер, спокойно се беше настанил в джоба на спирката при блок 43.

Сбимка: Марио Евстатиев

Да влезеш в джоба на спирки "Пазара Младост 1" и Бл. 327 ж.к. "Младост 3" пък е истинско предизвикателство, тъй като от ранни зори до късна вечер, и двете спирки са плътно блокирани от бусове, камионетки, пикапи и леки автомобили.

Иновативна система за информация заработи в автобус на "Столичния автотранспорт"

Припомняме, че Столична община въведе видеонаблюдение по BUS лентите за да се спре забавянето на транспорта от нарушители. Очевидно, такова е нужно и в района на спирките, обясняват водачи от основните автобусни линии, които всеки ден се борят с джигитите, в опит да спрат най-близо до тротоара.

 

 

 

Коментари

  1. 2019.12.14 | 23:30

    Всеки спира където си поиска. На спирките е като паркинг, защото нчма кой да каже че там колите пречат на транспорта, а и няма санкции за нарушителите.

  2. 2019.12.14 | 23:23

    Автобусните шафиори , що не викат кат, а си траят?

  3. 2019.12.14 | 19:55

    Добре, че избягах от гетото! Вече ходя до там само в краен случай! P.S. Бивш жител на Младост съм.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет