КАТ-Пловдив с нов шеф

  • 12 декември 2019 15:26

  • 669
  • 0
КАТ-Пловдив с нов шеф
© Булфото (архив)

КАТ-Пловдив е с нов началник - комисар Венелин Младенов. Това съобщи директорът на ОДМВР старши комисар Йордан Рогачев, цитиран от "Фокус".

Досега Венелин Младенов беше началник на отдел "Охранителна полиция" към ОДМВР, но от днес той вече заема поста началник на КАТ "Пътна полиция". "Добър професионалист е, има много административен опит и смятам, че той е подходящият човек, който ще се справи с очакванията ни", коментира Рогачев.

Освободиха от длъжност шефа на КАТ-Пловдив

В Областната дирекция в Пловдив има и още една кадрова промяна. От днес временно длъжността "говорител на пресцентъра" ще заема Таня Костадинова, до провеждането на конкурс. "Анелия Влакхинова, която досега заемаше длъжността, ще бъде преназначена на друго място в дирекцията", каза Рогачев.

Директорът на ОДМВР в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев обясни и засиленото полицейско присъствие в района на "Метро", където дежурят представители на Специалните части с автомати. По думите на Рогачев това са част от мерките, които дирекцията в Пловдив е предприела покрай празниците, с цел осигуряването на добър обществен ред.

Освободиха от длъжност зам.-областния управител на Ямбол

Последвайте канала на

Novini.bg
669 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини