Светлините на коледната елха грейнаха и в община Тетевен

  • 06 декември 2019 19:00

  • 480
  • 0
Светлините на коледната елха грейнаха и в община Тетевен
©

На един от най-важните православни празници - Никулден, на площад ,,Сава Младенов“ в Тетевен, грейнаха светлините на коледната елха. Жители и гости на общината се насладиха на богатата празнична програма, която даде старт на множеството предстоящи събития по случай наближаващите светли празници.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, запали светлините на тетевенската елха, като пожела здраве, мир и благоденствие на всички:

,,Топлите моменти – когато всеки се прибира от големия град и се сгушва по родните малки градчета и селца да стопли още повече бащиното огнище. Осъществените мечти – когато след дългите уморени работни дни и труда, положен през изтичащата вече година, спокойни и удовлетворени от себе си седнем на Бъдни вечер и си пожелаем здраве. Усмихнатите лица на нашите майки и бащи, защото независимо в кой край сме отишли, на Коледа ние винаги се връщаме тук. Това е истинската коледна украса – когато домовете са изпълнени с любов, когато усмивки греят на лицата на децата ни и когато всички ние, тетевенци сме единни и се веселим заедно!“

С много усмивки всички се забавляваха по време на мюзикъла ,,Уолт Дисни“ с участието на коледния елф Бърборио, Дядо Коледа и Белият магьосник. Искрен Пецов зарадва своите почитатели с незабравима коледна фиеста. Специалната изненада бе появата на голямата добра Панда, с които всички нямаха търпение да се снимат. Програмата завърши с празнична заря.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
480 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини