Къде няма да има вода днес и утре в София?

  • 05 декември 2019 09:33

  • 541
  • 0
Къде няма да има вода днес и утре в София?
© Getty Images/Guliver (архив)

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марагидик“ в кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Марагидик“, ул. „Петър Богдан“, ул. „Кобилино бранище“, ул. „Велчо Атанасов“, ул. „Гълъбец“, бул. „Ситняково“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Блага Димитрова“ ъгъла с ул. „Георги Пеячевич“.

Временно спират водата в някои части на столицата утре

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Йордан Бакалов - Стубел“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Йордан Бакалов - Стубел“, ул. „Васил Стефанов“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Луи Айер“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер“ ъгъла с ул. 420.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 декември

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Минчев“ кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Минчев“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Иларион Драгостинов“, ул. „Братя Жекови“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Минчев“.

Вижте къде няма да има вода днес в София

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Флора Кънева“ кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Флора Кънева“ №19, №21, №23, ул. „Проф. Георги Йолов“ №37, №37А, №39. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Флора Кънева“ ъгъла с ул. „Акад. Иван Буреш“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
541 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини