Ученици на Мастъра: Тялото му го предаде, но духът му сега наистина е свободен

  • 28 ноември 2019 08:30

  • 1181
  • 0
Ученици на Мастъра: Тялото му го предаде, но духът му сега наистина е свободен
16 10дни
© Булфото (архив)

Ненчо Илчев, Антоанета Добрева – Нети, Ваня Щерева също си спомниха през сълзи в сутрешния блок на бТВ за големия Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

Нети обясни, че не знае защо точно те са в студиото на „Тази сутрин“ и трябва да говорят за него, а Илчев обясни, че това е бил най – обичаният учител.

Те споделиха, че всички се чувстват сега все едно са изгубили баща.

През сълзи за Ламбо: Ръкопляскаха му дори тези, които го гледаха подозрително

Ваня Щерева разказа, че хората, които никога не са го познавали са чувствали също топлотата му. Това, сподели тя, много я впечатлило.

„Тялото му го предаде, но духът му сега наистина е свободен“, каза разплакана Нети.

Ненчо Илчев разказа, че в нощта на смъртта на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в са се прибирали към София след поставка заедно с Аня Пенчева и Александър Кадиев. В 00.20 спрели колата и си накупили някакви неща от бензиностанция и после започнал разговор между тях за смъртта. “Никога няма да забравя часът и разговора, така го запомних. Чак сутринта, когато се събудих разбрах, че Мастъра е починал в 00.15 часа“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1181 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини