Мис Незнамсиквоси

  • 26 ноември 2019 10:05

  • 1660
  • 0
Мис Незнамсиквоси
© Getty Images

Хайде сега пак! Грозна ви била новата миска. Като голф тройка с тунинг. Преди била хубава, ама се наджукила и се превърнала в сърдита патка. Неблагодарници!

        Живеем в модерни времена окупирани от маркетинга. Хубавото вече е недостатъчно. Нужни са нови рекламни подходи, които идват с новите технологии. Изискванията на таргета са други.

Мис България 2019: Не можете да съдите от снимки под лош ъгъл

        Знаете ли, че новите черни лимузини с еднакви номера вече ги правят с лицево разпознаване? Ако до шофьорът седне момиче без хиалурон двигателят не пали? Ако е без силикон не вдига повече от сто и двадесет! Ако на всеки сто километра не се извърши фелацио на шофьора – блокаж на предницата!

        Затова красотата следва желанието на пазара.

        Целта е не да си хубава а да си фрапираща. Да гъделичкаш мозъка на застаряващите мъже ( тези с парите и колите) или техните синове и да предизвикваш неистов копнеж за свирка в тоалетна. Сега и тук! И да знаеш, че после автомобилът ти няма да блокира.

        Днес да си миска не е титла а е професия на пълен денонощен работен ден. Едно е да си хубава и съвсем друго е да спечелиш конкурс. Конкурсът е като висшия спорт.

        Само в рамките на година миската трябва да се утвърди, да добие популярност, да преспи с определен брой футболисти и да се закроти в тихия пристан на някой самовлюбен богаташ.

        Трябва да живее бързо като невестулка. Сърцето и да бие с двеста удара в минута, защото времето и е ограничено. Тя знае, че само след година титлата и ще бъде отнета и окото на дъртия възбуден Саурон ще се впери в следващата мръвка.  Затова тя трепетно бърза и е готова на всичко за да спре времето. И се почва – Хиалурон. Ботокс. Силикон. Мигли от невестулки. Татуировки с цитати от библията. Дракони от далечния изток пълзящи по задника. Ваканция до остров Бали с цел усвояване на източната мъдрост. Шопинг в Дубай. По две кафета дневно в най-скъпите столични клоаки симпатично наричани хайлайф заведения. А вечерта – клуб. Селфита, шампанско и още нещо. После изтекли голи снимки в интернет. Участие в телевизионно риалити и накрая предложение за брак в праймтайма, но без да се вижда годеникът защото той не желае.

        В резултат на всичко това нашата миска заприличва на участник в Хелоуин, само че вместо да събира бонбони, събира полово предавани болести. Ако извади късмет до една година ще забременее и ще роди дете, на което да може да се отдава изцяло. На четвъртия месец ще бъде натирена от оня с лимузината защото излиза, че е женен, а жена му е дъщеря на висш милиционер от бившите служби. Пък и не е престижно да се показваш сред приятелите си с надебелели кърмещи миски.   

        За финал нашата героиня мис Незнамсиквоси ще направи вял опит за утвърждаване на нейна модна линия, но това всички знаем че това е предначертан провал. Оня с парите също го знае, престава да си вдига телефона и всичко свършва.

        А сега Вие ми кажете в цялата история колко пъти беше отбелязана естествената красота, от която толкова се нуждаете? М?

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
1660 0

Водещи новини