Посланикът на Испания връчи Орден за полицейски заслуги на началника на отдел "Наркотици" в ГДБОП

  • 19 ноември 2019 17:50

  • 873
  • 0
Посланикът на Испания връчи Орден за полицейски заслуги на началника на отдел "Наркотици" в ГДБОП
© МВР

На официална церемония днес Н.Пр. Алехандро Поланко, посланик на Кралство Испания в България, връчи Орден за полицейски заслуги – Бял кръст, на комисар Цветан Панков, началник на отдел „Наркотици“ в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Отличието е отредено по решение на испанския министър на вътрешните работи за постигане на високи резултати в съвместни разследвания по противодействие на трафика на наркотични вещества. В приветствените си думи посланикът подчерта отличното двустранно сътрудничество и постигнатите успехи по линия на борбата с организираната престъпност и поздрави лично Цветан Панков за проявения професионализъм.

Мащабна акция на ГДБОП в София

В рамките на церемонията заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер благодари на колегите си за професионализма, с който работят и допринасят за издигане на международния авторитет на страната ни и даде висока оценка на дългогодишното партньорство с Испания. На церемонията присъстваха също заместник-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов, ръководни служители на МВР и носители на ордена. 

17 арестувани при наркоакцията в София

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
873 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини