Злобни лелки докарват деца до неврози

  • 13 ноември 2019 08:32

  • 1090
  • 1
Злобни лелки докарват деца до неврози
© Getty Images

Родители на тормозени от лелките в забавачките хлапета са принудени да търсят помощ от детски психолог, тъй като малчуганите развили фобии и страхова невроза. Това разказаха потърпевши майки след като преди седмица гръмна поредният скандал с малтретирани деца в столична ясла, пише в. "Телеграф".

Дъщяря ми започваше неистово да се тресе и да реве, ако полицай ни доближи. Наложи се да моля мой приятел, който работи в МВР, да дойде с униформата у дома, за да обясни на детето, че униформените чичковци не убиват деца. Разказът е на майка от Пловдив, чието дете е посещавало преди няколко години една от детските градини в града.

След като тя се задълбочила в проблема, установила, че плашенето с полиция, с вампири и караконджули, било идея на лелките, за да могат хлапетата да спят следобеда или поне ако не спят, то да мируват в леглата си.

"Минаха няколко години оттогава, но и до момента детето ми спи на светната лампа нощем. Страх я е от тъмното, въпреки че вече е голяма и осъзнава, че зад шкафа не се крие вампир", споделя майката. Тя е водила дъщеря си на психлог, но сеансите не са помогнали кой знаае колко.

Лелка в детска градина наказа 5-годишен да чисти тоалетни

При друг случай детето й било болно и отсъствало една седмица. В това време в градината  учили стихотворение от 7 куплета. Когато малката се върнала обратно в групата си, не знаела стихотворението, с което госпожата й щяла да блесне на бъдещето тържество пред директорката. Детето било обиждано, че е глупаво, щом не знаело стихчетата и че е бебе.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1090 1

Коментари 1

Добави коментар

2019.11.13 | 09:28

1

Не само злобни лелки но и невъзпитани деца

Добави коментар

Водещи новини