Мирослав Найденов иска България да изнася само скъпи стоки

  • 22 март 2012 19:03

  • 552
  • 2
Мирослав Найденов иска България да изнася само скъпи стоки
©

Министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на поиска България да започне да изнася само скъпи стоки, а не суровини.

Това е и една от целите, които ще залегнат в Национална експортна стратегия на България.

Найденов поясни, че в момента се изнасят предимно суровини, като зърно и дървесина, а не готови продукти.

"Това трябва да се промени и да започнем да изнасяме продукция, като по този начин добавената стойност ще остава в страната. Трябва да се помисли и за стимулиране на зеленчукопроизводството, животновъдството и другите сектори, в които се произвеждат традиционните български продукти с експортна насоченост. Те могат да бъдат подпомогнати от националния бюджет, заяви Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
552 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бичето

2012.03.22 | 23:10

2
Българските колбаси направени от тоалетна хартия и сиренето от палми и кисело мляко със вкус на тебешир няма кой да ги купи в чужбина само тук в България могат да ги пробутват родните ни бизнесмени!
ха така

2012.03.22 | 21:27

1
Нов интернет портал – WAZZUB e търсачка подобна на Google, но е решила (за първи път!)да дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се и с поканата към близки и приятели започвате да печелете от8-ми април 2012! Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, било чрез коментар във форум, e-mail , Skype или разговор, и се регистрира чрез него, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Успех! Прилича на пирамида, но не е, защото след 08.04.2012 се спира регистрацията на нови членове!! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=5e63e7a8

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини