Красен Кралев бе избран за втори път за член на Управителния съвет на Световната антидопингова агенция

  • 30 октомври 2019 18:43

  • 396
  • 1
Красен Кралев бе избран за втори път за член на Управителния съвет на Световната антидопингова агенция
© Фейсбук

Министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във бе избран за втори път за член на Управителния съвет на Световната антидопингова агенция (WADA). Кралев ще заема позицията на ''експерт-министър'' в Борда, представител на държавите-членки на ЕС.

Кандидатурата на Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във бе предпочетена пред тази на г-жа Мария Хосе Риенда Контрерас, държавен секретар на спорта на Испания, като българският министър надделя с 16 на 11 гласа. Изборът се състоя на заседание на работна група ''Спорт'' към Съвета на ЕС.

Позицията, която вече ще заема Кралев, бе овакантена от министъра на спорта на Белгия г-н Филип Муйтерс, който не е член на новото правителство на Фландрия.

Първи поздравления за избирането си Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във получи лично от г-н Витолд Банка, министъра на спорта и турзима на Полша, който е номиниран за президент на WADA. По време на заседанието всички държави-членки отчетоха безспорните качества на българската кандидатура в лицето на министър Кралев.

Българският спортен министър ще представлява ЕС в Управителния съвет на WADA в следващите три години.

Последвайте канала на

Novini.bg
396 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Хектор

2019.10.30 | 20:17

1

С цел опитно прасе.

Добави коментар

Водещи новини