Бащата на битото от учителка дете във Варна: Тя изпрати сина ми да си лекува нервите

  • 25 октомври 2019 14:19

  • 3967
  • 5
Бащата на битото от учителка дете във Варна: Тя изпрати сина ми да си лекува нервите
© Кадър: Нова телевизия

Учителката от варненското училище СУ „Неофит Бозвели”, която се държала грубо с третокласник, не го прави за първи път. Това стана ясно от думите на родителите на детето, предаде Нова телевизия.

В социалните мрежи беше разпространено видео, на което се вижда учителката да удря шамар на детето.

„В началото на месеца, на 3-ти получих видеоклипа от група във Фейсбук, в която си споделяме задълженията, класната пише какви домашни работи имат децата. Преглеждайки клипа видях, че това, което се случва на този клип е с участието на моето дете. Госпожата му крещи, удря го и му казва да отива ида си лекува нервите, ако не се чувства добре”, споделя бащата на детето Иван Чаталски.

„Когато се прибрах, го попитах какво се е случило днес и той каза, че госпожата го е ошамарила. В последствие ми каза и че това не е първият път, в който това се случва”, каза още той.

Директорът на училището Даниела Игнатова знае за случая и е направила проверка. „Г-н Чаталски ме уведоми за случая още на другия ден. Показа ми клипа. След това аз предприех съответните действия и извърших проверка. Междувременно родителите не са сигнализирали на мен официално. Сигнализирали са официално в Регионално управление по образованието. Оттам също направиха проверка”, коментира тя.

„Разговарях с въпросната госпожа. Тя каза, че е била афектирана, защото ситуацията е била такава. Втора година е учител в училището, има 32 години стаж, като 22 години е била в друго училище”, каза още тя.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3967 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
1234

2019.10.26 | 08:31

5

ЕДНО ВРЕМЕ КАКВИ УЧИТЕЛИ ИМАШЕ ЕХЕЕЕЕ!Тия нахални гаменчета им трябва по строга ръка че от олигофрени и педали натежа земята!

Нова телевизия

2019.10.25 | 18:50

4

Както винаги Нова телевизия продължава да спазва стриктно политиката си към лесно смилаеми теми срещу учители и лекари. Защото не може да се правят разследвания за каквото и да е друго вече. Нека да унищожим тотално доверието в тези две професии за да може да опростачим напълно мутренската ни нация. Браво, давайте само в този дух. След известно време нито ще има учители да учат децата нито лекари да ни лекуват.

Майка

2019.10.25 | 18:10

3

Майката искала друг учител, а другия учител дали ви иска?! Искат държавата да им гледа децата, да пречат на останалите, но в същото време никой да не ги докосва. Ами дръжте си ги у вас и ги ВЪЗПИТАВАЙТЕ на въздържаност, уважение към околните и т. н. Ама то първо трябва да се възпитат родителите и чак тогава децата.

2019.10.25 | 15:41

2

Малко му е бил боя,поздрав за учителката

2019.10.25 | 15:26

1

Ами сигурно е имала причина. Искрено съчувствам на днешните учители, които нямат никакви права и за най-малката забележка родителите идват да се разправят с тях как въобще са си въобразили, че могат да възпитават децата им, които са изпратени в училище без елементарно възпитание и обноски! За да удари дете представям си до какво състояние я е докарало!

Добави коментар

Водещи новини