Спират водата в части от ж.к. "Дианабад"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж. к. „Дианабад“, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Габровски“ в жк. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Св. Пимен Зографски“ в участъка от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Русаля“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Пимен Зографски“, бл. 59.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет