Поредни промени на движението в София

Въвежда се временна организация за престой и паркиране в София поради ремонтни дейности и Празника на авиацията. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 16 октомври 2019 г. до 03 ноември 2019 г. ще бъде забранен престоят и паркирането на превозни средства на ул. „Княз Борис I“ в участъка от бул. „Патриарх Евтимий“ до бул. „Ген. Скобелев“. Причината за временната забрана е ремонт на тротоарите на ул. „Княз Борис I“ в участъка от бул. „Патриарх Евтимий“ до бул. „Ген. Скобелев“.

От 06.00 до 22.00 часа на 16 октомври 2019 г. във връзка със заснемането на продукция, ще бъде забранен престоят и паркирането на превозни средства, както следва:
- На ул. „6-ти септември“ между ул. „13-ти март“ и ул. „Любен Каравелов“ – 10 /десет/ паркоместа.
- На ул. „13-ти март“ между ул. „6-ти септември“ и ул. „Любен Каравелов“– 10 /десет/ паркоместа.
- На ул. „Ангел Кънчев“ между ул. „Петър Парчевич“ и ул. „Уилям Гладстон“ – 7 /седем/ паркоместа.
- На ул. „Уилям Гладстон“ между ул. „Ангел Кънчев“ и ул. „Рачо Димчев“ – 7 /седем/ паркоместа.

Във връзка с честването на Празника на авиацията на 16 октомври 2019 г. от 08.00 часа до приключване на мероприятието в същия ден ще бъде въведено ограничение. Забранява се престоят и паркирането на превозни средства на паркинга на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски” между ул. „Оборище” и ул. „11-ти август”, като ще се осигури място за паркирането на 4 /четири/ броя автобуси.

Oт 09.00 часа до 17.00 часа на 16.10.2019 г. ще се изпълни изместване на автобусна спирка с код 1015 „ж.к. Дървеница“ от локалното пътно платно на бул. „Св. Климент Охридски” с 50 метра назад в централното пътно платно на булеварда. Ще бъдат променени и маршрутите на автобусни линии №№ 69, 70, 88 и 123 от локалното пътно платно на бул. „Св. Климент Охридски“ по централното пътно платно на булеварда, в участъка от бул. „Андрей Ляпчев“ до ул. „Канарче“ в посока бул. „Д-р Г. М. Димитров“.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет