Село Брезница на протестен митинг

  • 21 март 2012 07:42

  • 2490
  • 1
Село Брезница на протестен митинг
©

Протестните действия на жители на гоцеделчевското село Брезница продължават днес, съобщиха от инициативния комитет.

Тази сутрин от 7.00 до 7.30 часа жители на селото се събраха на мирен протест на площада, за да посрещнат бусовете с учители, които идват по това време на работа в училището. Повечето от учениците и днес не са на училище, като това е шестият пореден ден, в който те не посещават учебни занимания.

Протестът на населението е срещу начина, по който е назначен временно изпълняващият длъжността директор на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Брезница. По-късно днес протестните действия ще продължат с провеждането на общоселски митинг. Той ще бъде от 17.00 часа на площада в селото.

Последвайте канала на

2490 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
todor linkov

2012.03.30 | 09:53

1
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 8-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Нужно е да си потвърдите регистрацията.. Успех! Вашата покана е тук http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0

Добави коментар

Водещи новини