Враца ще бъде домакин на кампанията "Бъди войник"

  • 25 септември 2019 14:33

  • 234
  • 1
Враца ще бъде домакин на кампанията "Бъди войник"
© Министерство на отбраната

Град Враца ще бъде домакин на националната информационна кампания на Министерството на отбраната „Бъди войник“ на 26 септември. На проявите ще присъства бригаден генерал Валери Цолов, заместник-командир на Сухопътните войски, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Събитията ще започнат в 16 ч. в парка на Военен клуб – Враца, където ще бъде подредена информационна борса за набиране на войници и матроси. В нея ще участват видовете Въоръжени сили – Сухопътните войски, Военноморските сили, Военновъздушните сили, Силите за специални операции, служба „Военна полиция“, Националната гвардейска част, както и Централното военно окръжие. Информационната борса е мястото, на което всички желаещи ще могат да научат какви са вакантните места, условията и сроковете за кандидатстване. Лично от военнослужещите младите хора ще могат да се запознаят и с особеностите на отделните длъжности в Българската армия. Представители на Националния военен университет „Васил Левски“ ще запознаят присъстващите с възможностите и условията за кандидатстване във висшето училище.

По същото време в района присъстващите ще могат да разгледат показа на въоръжение и техника на Сухопътните войски.

От 18,30 ч. във Военния клуб ще започне концертът на представителния ансамбъл на Въоръжените сили, Представителния духов оркестър на Сухопътните войски и творчески колективи към Военния клуб. Входът е свободен.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
234 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бай Пердах

2019.09.25 | 16:41

1

Армията се топи всеки ден. Бъди войник. С какво? Със старата техника или със смешни заплати? В разбити сгради и прашасали и мухлясали бани, и спални помещения ли?

Добави коментар

Водещи новини