Георги Икономов: Няма по-голяма мощ от общите призиви на нашите деца, за които природата е единствен дом

  • 21 септември 2019 12:02

  • 451
  • 1
Георги Икономов: Няма по-голяма мощ от общите призиви на нашите деца, за които природата е единствен дом
© Община Банско

Децата от училищата в Банско и Добринище се включиха масово в изписването на 60 табели с еко-послания, които заедно с Георги Икономов, поставиха по дърветата в Национален парк ''Пирин''.

Като част от инициативите на Общината по проект „неРазделно Банско”, бяха изработени дървени табели, на които учениците запечатаха призивите си към хората, които отдъхват в гората, правят пикници и биваци и оставят след себе си грозна следа. Начално училище „Св. Паисий Хилендарски”, Средно училище „Неофит Рилски”, Гимназия по електроника и електротехника”, Гимназия по горско стопанство и Основно училище „Климент Охридски” в Добринище, със свои представители, бяха на импровизиран поход в Национален парк Пирин, за да поставят табелите.

Те се радваха на присъствието на Георги Икономов, който използва всеки свободен момент да бъде сред природата и е ревностен защитник на любимата си планина и посрещнаха с овации думите му: ,,Няма по-голяма мощ от общите призиви на нашите деца, за които природата е единствен дом. Няма по-силен учител от собствената ни съвест, че опазването и зависи от нас самите. Освен от уважение и обич, природата не се нуждае от нищо друго, което носим със себе си. Нека това се превърне в традиция и да опитаме да чуем децата си, които с изработването на табелите, заживяват с посланията им''.

Последвайте канала на

Novini.bg
451 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Венета

2019.09.22 | 00:34

1

Това са предизборни пиар акции с цел да покаже, че е близо до хората, а всъщност целия град го ненавижда!
Икономов от един месец обикаля всякакви мероприятия и се снима със всякакви хора от града за да покаже и да казва, че всички го подкрепят, а това няма нищо общо с истината!

Преди 3 дни го детронираха от прецедателското място в ГЕРБ, което е прецедент в България, но той навсякъде говори, че партията го подкрепя!

Самозабравен ВЛАСТОЛЮБЕЦ

Добави коментар

Водещи новини