Апел към хакерите и шпионите

  • 19 септември 2019 11:57

  • 1323
  • 0
Апел към хакерите и шпионите
© pixabay

 

Хайде да си кажем нещата направо. В тая държава за да съществуваш, трябва да хакаш. В краен случай да шпионираш.

Да не губим време и да разпределим задачите:

Първо. Да се хакнат напоителните системи на парламента, че да се опръскат депутатите. Така да им се срине имиджа! Това вече е направено. Браво! Вижда се как държавата се разклати. Руски и американски шпиони търкат лапички.

Второ. Да се хакне тоалетната хартия в парламента! Тук хакването, щем-не щем, трябва да стане аналогово, че по цифров път няма как да стане. След като се хакне тоалетната хартия всичко е ясно. Заседание на затворени врати докато депутатите сами не си подадат оставките. Шпионите отново търкат ръце.

Трето. Да се хакне звънецът на народното събрание. Когато се натисне да пее песен на Веско Маринов. Подклаждане скандала между Баце и Веско води до дестабилизация. Шпионите – знаете си.

Четвърто. Задължително да се хакне депутатската карта на възможно най-много депутати. Всеки път когато гласуват да прехвърлят по хиляда лева от личната им сметка в офшорната сметка на котката им. Зловещо? Нали? И дестабилизиращо.

Пето. Да се хакне цената на депутатските кюфтета в депутатската столова. Кюфтаците да станат с три стотинки по-скъпи. Не! С четири! Това, както знаем ще бъде непосилна цена. Следва депутатски глад, липса на концентрация, липса на мисъл и невъзможност за гласуване. Впоследствие теглене на няколко милиарда заем за закупуване на кюфтета.

Шесто и последно. Да се хакне директно министерски съвет и на мястото на всички да се назначат прасета. После да се открие африканска чума по същите свине и да се загробят ( обичам я тази дума). Така отрязваме главата на държавата, но тъй като тази държава отдавна живее без глава, за да я доубием трябва да хакнем едно последно нещо.

Хайде, шпионите, на работа.

Седмо и наистина последно. Да се хакне цялата държава. Просто да се набута в един файл и файлът да се изтрие.

И готово.

А бях решил да напиша нещо позитивно, но при тези хакерски и шпионски атаки…

 

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
1323 0

Свързани новини

Водещи новини