Лечението на Стефан Данаилов продължава в санаториума на ВМА в Хисаря

Възстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).

След инцидент през месец август 2019 г. той бе приет по спешност в болница „Бургасмед”, а операцията на тазобедрената става бе извършена от екипа на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов, началник на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Софиямед”.

След допълнителни изследвания в столичната болница, направени през месец септември, на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е назначена рехабилитация, която ще бъде проведена във военния санаториум в Хисаря.

Екипите на ВМА, МБАЛ „Бургасмед” и УМБАЛ „Софиямед“ са в контакт още от първоначалната хоспитализация на пациента. Именно становищата на специалисти от трите болници мотивираха лечението му до момента и предстоящата рехабилитация в Хисаря – град с над 2500-годишна история, който носи отпечатъка на няколко древни култури.

Военният санаториум „Калероя” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „сърцето” на просторен парк, а благоприятният климат, в съчетание с богатството на 22 минерални извора и съвременната апаратура за физиотерапия и рехабилитация, създават перфектни условия за пълноценно лечение.

Коментари

 1. 2019.09.19 | 18:15

  Някой знае ли как е с Голямата нужда този червен пръдльо. Феновете му се вълнуват.

 2. 2019.09.19 | 11:13

  ще мре май май

 3. 2019.09.19 | 10:19

  Червена мърша, отдавна ми е паднал в очите.

 4. 2019.09.19 | 09:25

  само ти ни остана от Големите.

 5. 2019.09.19 | 09:11

  Интересното е, че никога и никой тук, не е споделял къде се лекува Сашо Нереза или пък ДрагалЪвският гърбат Ай дук,Красавия Петко, Пастирскин или пък Катъря или Бакъря,

 6. 2019.09.19 | 09:09

  Сега преди сините пачаври да почнат да плюят,в какъв ,,лукс" се лекува Стефан Данаилов,да кажат как спешно извозиха до болница с...- хеликоптер Цвета Караянчева!
  И кой от двамата ще запомни българският народ...

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет