Изявени деца бяха наградени на празника на Димитровград

  • 03 септември 2019 10:03

  • 161
  • 0
Изявени деца бяха наградени на празника на Димитровград
© Община Димитровград (архив)

Изявени деца от Димитровград бяха отличени със специални награди навръх празника на Димитровград снощи. Учениците, постигнали успехи в науката и спорта, бяха поздравени лично от кмета на общината Иво Димов за 72-годишнината от основаването на града, предаде БТА.

На голямата сцена на централния площад "България" се качиха Валентин Станчев от СУ "Любен Каравелов", Георги Иванов от професионална гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", Никола Балев от езиковата гимназия "Д-р Иван Богоров", Стела Бинева и Таня Тенева от природоматематическата гимназия "Иван Вазов".

Областният управител на Хасково Станислав Дечев поздрави жителите и гостите на града като отбеляза, че Димитровград е един модерен, благоустроен и проспериращ град. Той изрази увереност, че има още много идеи за развитието му, които ще бъдат реализирани.

Гости от побратимените с Димитровград градове в Русия, Сърбия и Хърватия също поднесоха приветствия. Множеството на площада има възможността да се потопи в четириизмерен светлинен и звуков спектакъл с пищна заря. Вечерта завърши с концерт на група "Фондацията".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
161 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини