Младен Маринов с коментар за полицейската акция срещу ало-мафията в Левски

  • 31 август 2019 12:34

  • 1196
  • 3
Младен Маринов с коментар за полицейската акция срещу ало-мафията в Левски
© Булфото (архив)

Разпоредено е присъствие на пожарни автомобили край масивите, където се събира селскостопанската реколта, заради завишения риск от пожари.

Това съобщи във великотърновското село Балван министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, цитиран от БТА. Той посочи, че през вчерашния ден са били установени над 100 огнища на пожари. Министърът уточни, че главният комисар Николай Николов е създал организация за изнесени дежурства, което означава, че пожарните автомобили не стоят в базите, а на места, където има селскостопанска продукция и опасност от пожари, за да могат по-бързо да се намесят при възникването на локален пожар.

Министърът коментира и мащабната полицейска операция срещу телефонните измамници в Левски. По думите му групата, задържана в град Левски е била дълго време в полезрението на МВР. Техни жертви са били предимно възрастни хора, попаднали в схемата "оказване на съдействие на полицията". Преди години няколко души от групата са задържани за същите престъпления, но престоят им в затвора не е променил начина им на мислене и на живот, посочи той.

Според министъра няма връзка между групата телефонни измамници, задържана преди време в Горна Оряховица и тази от Левски. Той посочи, че в скоро време и други групи, които се занимават с подобна дейност в различни части от страната ще бъдат неутрализирани. Маринов подчерта, че успоредно със залавянето на телефонните измамници МВР работи и по отношение на превенцията и информираността най-вече сред възрастните хора.

Министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, гостува на празника на баницата във великотърновското село Балван по покана на дарителското сдружение "Св.Иван Рилски" и кметството.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1196 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА

2019.08.31 | 20:48

3

Другата медийна " звезда "

2019.08.31 | 13:44

2

Г-н Маринов , елате в Свиленград , пълно е с разградски , силистренски и шуменски мангали и селата генералово и капитан андреево , всички са на квартира със семеиствата си , никой не работи , висок стандарт на живот , скъпи коли и охолен живот , никой не ги пита за доходите всички знаят с какво се занимават , само власта си затваря очите , докога .

Българин

2019.08.31 | 13:00

1

АЛО МАФИЯТА, ЩО СЪБИРАТ ТИЯ ОБЩИНИ ТАМ ПО РАЙОН ГР. ЧЕРВЕН БРЯГ И РАЙОНА ТАКСИ ОТ 5 ЛВ. СРЕЩО ДОКУМЕНТ ДАВАЛИ ЧЕ ИМОТА НЕ Е ОБЩИНСКИ А ХОРАТА СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ ИМАТ НАТОРИЯЛНИ АКТОВЕ. ПРИ ПРОДАЖБА НЯКОЙ АКО ИЗКА ДА СИ ПРОДАДЕ НЕЩО. И ТОВА С ГОДИНИ НАРЕД И СЪС ЗНАНИЕТО НА НОТАРИУСИТЕ ТАМ. ТОВА КАДЕ ГО ИМА В БГ. НЕЗАКОННО Е. ГЕРБ ДАЛАВЕРИ.

Добави коментар

Водещи новини