Инж. Славчев: Фандъкова лично да плати за новите колчета на "Граф Игнатиев"

  • 29 август 2019 13:05

  • 1265
  • 9
Инж. Славчев: Фандъкова лично да плати за новите колчета на "Граф Игнатиев"
© Булфото (архив)

Време е някой най-накрая да поеме отговорност за ремонтите в София. Предлагам Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска лично от собствения си джоб да плати тези 53 хил. лв. за поставянето на новите колчета на ул. "Граф Игнатиев". Това призова днес столичният общински съветник и председател на партия МИР инж. Симеон Славчев в личния си профил във ''Фейсбук''.

Коментарът на инж.Славчев идва по повод информацията, че прословутите "перки на акули" са демонтирани от "Графа" и на тяхно място са поставени нови ограничители. В коментара си Славчев е категоричен, че поставянето на "перките" е било груба грешка от страна на ръководството на общината, която освен много средства, платени от софиянци, е струвала буквално и доста травми на гражданите на София. Според него никъде в света и в Европа не съществува практика на споделено трасе, където се движат трамваи и пешеходци да се монтират такива перки.

Инж.Славчев отбелязва, че поставянето на ограничителите е струвало на столичани сума, която са платили три пъти – веднъж с монтирането и демонтирането на перките и още веднъж за новите ограничители.

,,Цената на едно чугунено колче е 88 лв. без ДДС или общо около 53 хил. лева'', изчислява общинският съветник и призовава кметът лично да плати от джоба си парите за поредната "проба-грешка" на столичния "Граф Игнатиев". Именно инж.Симеон Славчев и "Политическа група" 5 в Столичния общински съвет бяха първите, които поискаха оставката на бившия заместник-кмет по транспорта в Столичната община Евгени Крусев за ремонта на "Граф Игнатиев", но тогава Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска не я прие.

След повдигнатите обвинения на прокуратурата срещу Крусев кметът сама поиска и взе оставката му и обяви, че лично ще отговаря за ремонта на емблематичната улица.

Последвайте канала на

Novini.bg
1265 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.08.29 | 16:06

6

Критиката на Инж. Славчев е напълно справедлива, и не бива да я слагяате под знаменател червена.Дръжавната администрация се нуждае от кадърни и отговорни хора, а не от политически шуробаджанашки калинки, и ние гражданите сме тези, които не трябва да го позволяваме.

Ами...

2019.08.30 | 11:42

9

След 30 години чалга ,порно, и политически експерименти,соцпоколението одъртя обезмозъчено и вече не го бива за нищо. Дори да се движи безопасно пеш,особено у Софията.

А софиятци

2019.08.30 | 11:35

8

се нуждаят от начално обучение за придвижване в градски условия . Целта на обучението-да им припомни че никой друг ,освен самите те,не се грижи за собственото им здраве и безопасност. По тъпи и заспали индивиди от софиянци няма другаде по света. Това май вече става норма у шоплъко...

К*р за Фандъкова

2019.08.29 | 16:28

7

Фандъкова на прах за пране

Българин

2019.08.29 | 13:51

5

ЩЕ ПЛАТИ ФЪНДЪКОВА НА КУКОВО ЛЯТО. ТРЯБВА АРХИТЕКТА ДА ПЛАТИ И ПОТПИСАЛИТЕ СЕ ВЪРХО ПРОЕКТА .ЩО НЕ ЕЗЕМАТ ТИЯ ШОПИ С УВРЕДЕНИ МОЗЪЦИ ДА СЛОЖАТ ПЕРКИ НА ХИЛИКОПТЕР ДА СЕ ВЪТЯТ ТА КАТО ШИНАВАТ ПО УЛИЦ.ДА ГИ ШИБАТ ОТЗАД.

Хм

2019.08.29 | 13:17

1

Първо някаква заспала бабичка не си гледа в краката и се спъва в блокчето. Заради нея и заради някакво изкривено чувство за демокрация видите ли сменихме на цяла улица блокчетата. Сега не стига че уйдисахме на акъла на разни измислени хора сега пък плати си ги от джоба. Вчера чета че някаква друга бабичка се спънала в панели за подземни кабели и ще съди общината. Бил стърчал панела. Ами като не гледаш! Защо не съдите господа че дишате, примерно. Защото аз също съм бабичка но това не ме извинява ако не си гледам в краката

bnm

2019.08.29 | 13:41

4

дано бабичката и майка ти да бъдат тези заспали...............

к

2019.08.29 | 13:30

3

А къде беше общинския съвет, когато се обсъждаше проекта и цените? Решавахте как да апортирате нещо общинско в частно дружество? Нали и тоя е гласувал, сега солидарно и той с кметицата и всички останали да плати. Копиленце популистко.

2019.08.29 | 13:22

2

Фандъкова ли е правила ремонта бе, червен прост инженер с купена диплома! ?

Айде сельо, ходи да си вземеш хонорара от Киро Контрабандисто на Спосрано 20 за лайната, които си изсипал пак срещу кметижцта на София!

Добави коментар

Водещи новини