Продължава изграждането на 8 детски площадки в Хасково

  • 27 август 2019 13:24

  • 208
  • 0
Продължава изграждането на 8 детски площадки в Хасково
©

Продължава поетапното изграждане и оборудване на 8 нови детски площадки в Хасково, съобщиха от местната администрация. Днес кметът Добри Беливанов е посетил едно от съоръженията в кв. "Хисаря".

Той е разгледал направеното с кметския наместник на квартала Айсел Емин. Заместник-директорът на общинското предприятие "Екопрогрес" Гюнай Юсуф се е ангажирал да намери вариант да бъде изградено осветление за новата зона за отдих, която е единствена в квартала.

Площадка за игра е изградена и в квартал "Болярово", където също до сега нямаше такава, допълниха от общинския пресцентър. Там е осигурено и видеонаблюдение, за да се предотвратят набезите на злосторници, които още преди завършването на обекта бяха счупили част от оборудването.

Готова е и площадката в кварталите "Червена стена" и "Любен Каравелов", между улиците "Поройна", "Сливница" и "Ген. Радецки". Напълно завършена е площадката на улица "Ангел Войвода" и "Люлин". Нови съоръжения за игра на децата има и в междублоковото пространство на улиците "Витоша", "Цар Калоян" и бул. "Стефан Стамболов". Две от площадките са със завършени настилки, като предстои монтирането на съоръжения, отчитат още от общината.

Последвайте канала на

Novini.bg
208 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини