ЦГМ започва кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране

  • 20 август 2019 14:00

  • 291
  • 0
ЦГМ започва кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране
© ЦГМ

Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране. Това съобщиха от пресцентъра на ЦГМ.

През есента изтичат правата за зоната на близо 6 000 души. ЦГМ изпраща един месец преди крайната дата е-мейл, в който подсеща водачите да подновят правото си на паркиране, ако искат.

„Вече 10% от нашите клиенти са го направили и са си спестили много време, както и притеснението, че ще останат без стикер докато чакат той да им бъде издаден след срока на валидност на стария", каза Румяна Милова, директор на Дирекция „Паркиране и мобилност“ към ЦГМ.

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни (максимално до 5 дни, ако е необходима допълнителна проверка). При натрупване на заявления в последния момент Центърът за градска мобилност спазва нормативно определения срок за одобрение от 15 дни.

Няма промяна в реда и в основните документите, които са необходими за подновяване на стикерите за паркиране - нотариален акт, лична карта с постоянен адрес и шофьорска книжка.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
291 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини