Студентите: Ние също сме хора и трябва да се забавляваме

  • 15 март 2012 07:40

  • 1833
  • 8
Студентите: Ние също сме хора и трябва да се забавляваме
©

"Нямаме информация, че е взето решение за вечерен час в общежитията. Надявам се, това да бъде обсъдено и с нас студентите", каза пред БНТ Ангел Георгиев.

Антоанета Георгиева, председател на Студентския съвет в Софийския университет, потвърди, че ректорите са взели решение да не пускат външни лица след 22.00 часа в общежитията. Тя поясни, че всички живущи в блоковете ще могат и след този час обаче да се прибират.

Според студент от Техническия университет, трябва наистина да се затегне контролът, но вечерният час не е решение. "Всички студенти имат нужда от забавление и ние сме хора", каза още представителят на  ВУЗ - а.

Председателят на Студентския университет в УНСС заяви, че инцидентът с негов колега е взет присърце. Според него, е важно да се отбележи, че контролът в общежитията се затяга, но истинският живот е вън от тях. Той поясни, че е много важно да се уточни какъв точно трябва да бъде статутът на студентското градче.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1833 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Вили

2012.03.19 | 20:26

8
Малките пикльовци роптаят, че: "Всички студенти имат нужда от забавление и ние сме хора"! Какви "забавления", бе идиотчета неориентирани?!? Да не би да искате театър, кино, обществени библиотеки и паркове? А май терминът за вас се изчерпва с поркане, наркотици, оргии...? Хем денонощно, а? Вие сте там, за да УЧИТЕ, майките и бащите ви плащат ОБРАЗОВАНИЕТО ви в сферата на науките, а не на чалгата или кръчмарската култура! А има и студенти, които работят, за да се издържат, има студенти, които са на общежитие просто поради липса на достатъчно пари, но жаждата им е за учене, а не за "забавления"! И да - те наистина са от малкото останали ХОРА!
03

2012.03.19 | 20:25

7
На възраст от 19 до 24 няма как да затворят млад човек в клетка, а и всички са пълнолетни. Като завършат и започнат работа, тогава ли да ходят по дискотеки? Или да създават семейство и деца и да се пропият от недоиживени забавления? Всеки има право на избор как да живее. Не смятам, че трябва да се съди за студента по това колко често къпонясва, а по успеха в студентската му книвка. След като успешно успява и с двете - проблем няма. А за всички побоища, агресии и повръщащи, мисля че родителите трябва да се замислят дали са си свършили добре работата вкъщи, преди да пуснат децата си в обществото!
.....

2012.03.19 | 11:43

6
Ми забавлявайте се като се приберете по родните места....
SOFIANEC

2012.03.18 | 12:10

5
Stoite si v selata nikva rabota nqmate v sofia
maria

2012.03.18 | 11:40

4
kakvo predstavliava zabavlenieto za vas-piene,narkotici,razvrat,nasilie?zashtoto za momenta tova narichate zabavlenie!
www.chetivo.info

2012.03.18 | 10:57

3
Добре дошли в нашия сайт. Тук ще откриете голямо количество материали за ученици и студенти като теми, статии, реферати, есета, съчинения, лекции, курсови работи, доклади, презентации, контролни, тестове и други. Всички материали са достъпни за теглене, абсолютно БЕЗПЛАТНО!
02

2012.03.18 | 09:33

2
Кажи бе, кореняк. Кой знае какъв софиянец си и ти. Баща ти те е довел като си бил фърфалак или пък живееш на една туба бензин от София. Голяма работа си.

2012.03.18 | 09:05

1
по мой наблюдения точно на ту най-трудно се промъква човек, така че тя нямат какво да се оплакват а на унсс в голяма част от общежитията спокойно може да си провреш ръката през решетката и да си отвориш без никой нищо да ти каже

Добави коментар

Водещи новини