Калин Георгиев се подигра с водеща от БТВ

  • 15 март 2012 06:27

  • 47093
  • 54
Калин Георгиев се подигра с водеща от БТВ
©

Главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет се изгаври с водещата на предаването “Код: Криминално” Мая Костадинова.

“Перифразата на един глупав въпрос не го прави умен”, отвърна Георгиев на въпрос на журналистката.

Водещата упорито настояваше той да коментира знаковите фигури в бизнеса с контрабандни цигари. “Благодаря за комплимента”, отговори водещата, опитвайки се да неглижира коментара на госта си.

Запитан дали е ефективна борбата с контрабандата на цигари, комисар Георгиев посочи, че през 2011 г. са задържани близо 486 млн. къса цигари от МВР. “Резултатите говорят ясно за интензитета и качеството на нашата работа в случая”, подчерта Георгиев.

Относно разрастването на разрастването на наркопласмента в страната, главният секретар на МВР отговори, че целта на полицията е не да залавя количества наркотик, защото за наркотрафикантите той е просто материал. “Нашата цел е да разбиваме наркомрежите”, подчерта Георгиев. "България става атрактивна наркодестинация – ние не можем да избягаме от географското положение на нашата страна. Ако от едната страна влиза хероин от Афганистан, в другата посока вървят кокаин и амфетамини”, поясни още той. 

Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет заяви още, че не може да се говори за бум на битовата престъпност. “Още миналата година казахме няколко пъти, че по оценки на нашите задгранични партньори битовата престъпност ще се повишава в продължение на няколко години заради икономическата криза”, поясни той.

Болната тема за корупцията в полицията, митниците и съдебната система Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет коментира така: “МВР представлява един огледален модел на обществото. Каквото ни е обществото, такова е и МВР. Ние не отричаме, че има корупция, но ще се борим ефективно с нея. За миналата година има 84 служители на министерството, уволнени от системата за различни престъпления, в това число и за корупция. За около 2 години срещу 40 служители на МВР има произнесени осъдителни присъди за същите нарушения”, каза още Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет.

Последвайте канала на

Десислава Станева
47093 54

Коментари 54

Добави коментар
Красимир Костов

2015.02.25 | 20:52

54
Нека каже как се взема разрешително за СРС за подслушване на голям бос на контрабандата .Първо младши разузнавач Мартин Йонин от РПУ Вършец под давление /разбираш заповед/на Петър Давидов Петров-бивш Началник на РПУ Вършец-а в последните две години на службата си като началник и /лихвар/ от гр-Вършец заповядва на Матин Йониин да изготви лъжлива/украсена/ докладна записка до Директора на ОДП-Монтана-с мнение -лицето продава контрабандни цигари на съседи както в дома си така и в офиса си-както и снабдява и 5 магазина в гр.Вършец и км.Заножене-разбирай каква голяма клечка е този контрабандист и търговец на акцизни стоки-цигари без бандерол.Тази докладна записка отива при Зам министъра на МВР за одобрение и при Г..секретар Калин Георгиев-които дават съгласие с подписите си и резолират /разбирай на база тези сведения да се извърши подслушване/ до Председателката на Монтанския окръжен съд.Това отнема около две седмици.И от 02.11-2011до 02.01.2012г мобилния телефон на лицето е подслушван-като на 25 11 2012г най после им се отваря парашута и правят операция от инфото от СРС и залавят лицето с 500 кутии цигари по 2лв =1000лв.На лицето без да окаже съпротива му е нанесен побой от 4-ма служители на РПУ-Вършец, а именно това са Петър Давидов,Недко Желязков,Калин Замфиров и Вергил Георгиев-всички служители на РПУ-Вършец за което е извадено и медицинско от съдебен лекар със съмнения за сътресение на мозъка-Викаха” ще те убием тука и никой няма кой за ти помогне”-после белезници регистрации на лицето като най големия престъпник в държавата -и в това му се състои геройството на този петел Калин Георгиев-помните го с жениците/заложнички/ от банката-и да благодарите на премиера да не забравите..../лигоч и нагаждач/Та се пита в задачата колко струва два месеца подслушване на един мобилен номер/не по малко от 10000лв-за хванати цигари за 1000лв.И в тази мизерия хората се чудят откъде да докарат някоя стотинка за битовизми-а почти всички служители на МВР във Връшец са собственици на Сгради в които се помещават банки и заведения и магазини-какъвто е случая с бившия Началник на РПУ-Вършец-Петър Давидов-но гарван на гарван око не вади-повечето ченгета карат без винетки колите си а и част от тях и без застраховка ГО та този ще се подиграва на младата журналистка-някакъв си измислен и изкаран от коя ли дупка човечец наричаш себе си Главен секретар/заслужил го с послушание/ знае се към кой. Та по добре да се вгледа в редиците на подчинените му-защото 22 години минаха от Прехода и още са си милиционери а не полицай...Дава се жалба до Прокуратурата районната-никой не разпитват-идва писмо от Началника на ОДП Монтана-няма данни да са го били/имах си аз да има данни/ и претрепали-ходи гони вятъра .Прокурора пък не излиза и с постановление че няма данни за извършено престъпление за да маже лицето да се жали на по горна инстанция от полицейското насилие-където може би ще разпитат свидетели на побоя…ако не ще се стига и до Страсбург…..В каква държава живеем само….

2014.02.28 | 01:52

53
Самочувствието явно му стига до дръжката на пистолета, а мозака в петите.. Това, че не иска да отговаря на въпроси на журналистката, не означава, че трябва да има такова поведение и просто, мамка му, ЗАЩО не бях аз там щях да го закопая жив.. Много се дразня на такива "изтънчени персонки", който нямат поведение, което трябва да отговаря на ранга им, а си мислят, че като имат някаква степен "шефче" и вече са хванали Господа за.. Мда.. Малкоумници!

2012.05.23 | 09:50

52
А бе не знам , до колко са се справили с цигарите без бандерол , но специално в Кюстендил такива цигари , може да си купиш почти навсякъде . Аз лично гласувах за ГЕРБ , ама честно да си кажа живота никак не ми се подобри от както те са на власт , даже обратното ,почти няма нещо което да не е поскъпнало .
213131

2012.03.17 | 00:25

51
Нова търсачкa като Google предлага 50% от своите доходи WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: видео, новини, най-добрите оферти в интернет, игри и др., всичко в една страница! 9 април 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятелите . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 2,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: WAZZUB като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d321e905 Който се запише след 9 април 2012 г. няма да получава печалба! След като кликнете върху линка за регистрация вие ще получите и-мейл за потвърждение на и-мейл адреса си и след това друг и-мейл с потребителско име и парола за достъп до личната зона, където ще видите кой се е регистрирал , техния и-мейл и печалбата в реално време. Bажно : (Ако не получите и-мейл за потвърждение, моля, проверете също в папката за спам или нежелана поща. За да получите и-мейл за потвърждение, въведете в списъка на предпочитаните или не-спам подателите адреса: noreply@wazzub.com). Зона с ограничен достъп могат да бъдат достъпни от тази връзка: http://signup.wazzub.info/login.php или от своя линк. От тази връзка можете също така да поискате повторното изпращане на и-мейл за потвърждение или паролата. WAZZUB плаща на своите членове, на месечна база. Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процеса на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи. WAZZUB е международен проект, който е бил създаден от предприемачи и инвеститори. През септември 2011 г. те основават GIT Global Investments Inc. Git е регистриран съгласно законите на Орегон. Регистрационният номер е 802159-90 Правното седалището е на следния адрес: 391 NW 179 Ave, Beaverton, OR 97006 USA. Оперативното се намира на адрес: 7251 Lake Mead Blvd., Las Vegas, NV 89128 USA. УСПЕХ !!! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d321e905
Anna

2012.03.17 | 00:21

50
нова търсачкa като Google предлага 50% от своите доходи Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятелите . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 2,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: WAZZUB като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=7b6d93ad Който се запише след 9 април 2012 г. няма да получава печалба! След като кликнете върху линка за регистрация вие ще получите и-мейл за потвърждение на и-мейл адреса си и след това друг и-мейл с потребителско име и парола за достъп до личната зона, където ще видите кой се е регистрирал , техния и-мейл и печалбата в реално време. Bажно:Зона с ограничен достъп могат да бъдат достъпни от тази връзка: http://signup.wazzub.info/login.php или от своя линк. От тази връзка можете също така да поискате повторното изпращане на и-мейл за потвърждение или паролата. WAZZUB плаща на своите членове, на месечна база. Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процеса на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи. WAZZUB е международен проект, който е бил създаден от предприемачи и инвеститори. През септември 2011 г. те основават GIT Global Investments Inc. Git е регистриран съгласно законите на Орегон. Регистрационният номер е 802159-90 Правното седалището е на следния адрес: 391 NW 179 Ave, Beaverton, OR 97006 USA. Оперативното се намира на адрес: 7251 Lake Mead Blvd., Las Vegas, NV 89128 USA. УСПЕХ !!!
Току-виж не е лъжа?

2012.03.17 | 00:21

49
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510
това ли са комисарите

2012.03.16 | 06:12

21
По- скоро водещата се подигра с него : тя има смелост да си зададе въпроса, а той няма смелост да й отговори. Когато си безсилен и не можеш да се наложиш интелектуално започваш с обиди, това е описано от психолозите и е патология!

2012.03.17 | 00:20

48
Ма той Калинчо си е патологичен случай Има си малък проблем златното дете на партията, че забравя да си пие хапчетата Жалко, че е толкова млад а вече е за психиатрията
Захари

2012.03.16 | 15:43

35
Гаврата не беше сама тази. Лично аз забелязах,няколко пъти да се бъзика яко с въпросната журналистка. Имаше момент в който тя каза, че според нейно проучване,младите следователи се натягали за прокурорска кариера и бягали от МВР. На въпроса и защо бягат, той отговори простичко: "Защо бягат журналисти от кабеларката ви в ТВ7? Естествено за повече пари и по добра кариера." Отговорът и беше: "Наистина ли? Не съм чула такова нещо." :)))) За платените драскачи. Не съм пристрастен на никоя партия.
до захари

2012.03.17 | 00:20

47
Само че когато ти зададат въпрос не е редно да отговаряш с въпрос. Значи или не ти стиска да отговориш, защото си послушко, и някой началник или велможа могат да се разсърдят, и най - добрата ти стратегия е да ръсиш простотии. Когато събеседника ти те превъзхожда интелектуално, ти да го нападаш с обиди е форма психично заболяване и на другаря трябва да му се помогне. А това за младите следователи да не би да не е вярно, вярно и още как. Разликата обаче е , че освен да се мазнят нищо друго не им остава, за да се харесат на партийните другари ( независимо от името на партията), а телевизии бол.
захари до 49

2012.03.16 | 21:27

37
"Защо бягат журналисти от кабеларката ви в ТВ7? Естествено за повече пари и по добра кариера." Човекът си отговори на въпроса и то без да се притеснява. Явно си имат някаква закачка двамцата, и просто на провокативни въпроси си отговаря провокативно. Изобщо нямам никаква представа какво е интелектуалното ниво нито на журналистката, нито на главният секретар. Знам обаче, че за да станеш журналистка в телевизия, трябва да се подложиш на доста хора ;) За главен секретар пък, сигурно се налага още повече да се подлагат :))))
до захари

2012.03.17 | 00:20

46
Това че ти приемаш журналистиката по този начин - да се подлагаш на този или онзи , си е лично твой проблем. Вероятно ако си ти така би напреднал. А комисар как ще станеш, ако не си партиен послушко, можеш ли да ми отговориш :)? Ще търпят ли някой, който е критичен към властта?

2012.03.17 | 00:19

45
Наистина резултатите говорят ясно за "борбата" с контрабандата. Под 500 млн КЪСА цигари някой ще му светне ли на цигането Калинчо колко мастърбокса правят. Няма и един тир. Жалко, че водещата не му е казала "задавам тъпи въпроси към тъп човек, ама явно и това не е достатъчно, за да ме разберете"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини