Къде няма да има вода днес?

  • 08 август 2019 08:54

  • 359
  • 0
Къде няма да има вода днес?
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Киевска“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 08.00 до 20.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Никола Петков“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Киевска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ ъгъла с ул. „Витошка поляна“.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Мусала“ във вилна зона „Иваняне“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Иваняне“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мусала“ ъгъла с ул. „Връх Богдан“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
359 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини