Авер на Жабата към журналисти: Ей, ще ви убия бе! Ще ви разкостя!

  • 14 март 2012 06:04

  • 5295
  • 4
Авер на Жабата към журналисти: Ей, ще ви убия бе! Ще ви разкостя!
©

“Ей, ще ви убия бе! Ще ви разкостя!” Това крещя на журналистите в Софийския градски съд подсъдимият за разпространение на дрога Костадин Петков.

Той е сочен за авер на Габриел Боцев-Жабата, който според прокуратурата е ръководил наркобанда с брат си Виктор Джуката и още 10 души.

Делото така и не тръгна заради разтакаване на адвокати и затова бе пратено в спецсъда, пише "Монитор". По закон бандите за трафик на наркотици са подсъдни на новата структура и тъй като на процеса не бе даден ход досега, то трябва да се гледа при спецмагистратите.

Съдия Петя Крънчева постоянно въдворяваше ред заради подвикванията на подсъдимите и ги заплаши с глоби.

Жабата пък поиска отвод на един от адвокатите на неговите хора. “Г-н Главнишки ми е дознател по делото, по което съм задържан. Година и половина е бил дознател по това дело, отзовете го!”, провикна се Боцев. Адвокатът защитава братята Ивайло и Андрей Павлови, по-известни като Голямата и Малката мечка. Той наистина е работил в СДВР, а от януари е вписан в Софийската адвокатска колегия. Боцев обаче няма право да иска отвод на защитник на друг подсъдим.

Докато траеше сагата с адвоката му, Андрей-Малката мечка се натискаше с приятелката си Габриела. Девойката е дъщеря на мировянското семейство Начкови, което се оплака, че на 21 януари спецполицаи нахлули в дома им и тръшнали бащата Петър на земята.

24-годишният Гарбиел бе хващан два пъти за 1 година по време на полицейски спецакции. Според антимафиоти Жабата контролирал организация за разпространение на хероин, екстази и амфетамини.

Жабата бе и защитен свидетел по мегаделото срещу Златомир Иванов-Баретата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5295 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.03.14 | 09:40

2
Е на тоя ми се ще да му отрежа езика за да не говори за в бьдеще такива глупости
,

2014.03.07 | 17:02

4
на кой бе? Иначе теа требе да ги трепат с лопати.
!!!

2014.03.07 | 17:02

3
Докато траеше сагата с адвоката му, Андрей-Малката мечка се натискаше с приятелката си Габриела. Девойката е дъщеря на мировянското семейство Начкови, което се оплака, че на 21 януари спецполицаи нахлули в дома им и тръшнали бащата Петър на земята ТОВА СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ? ЗАЩОТО БЕШЕ ГОЛЯМ РЕВ ЗА ТОЯ ТРЪШНАТИЯ!

2012.03.14 | 09:16

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини