По колко цигари пуши Слабаков в Европарламента?

  • 01 август 2019 10:13

  • 4015
  • 1
По колко цигари пуши Слабаков в Европарламента?
© Булфото (архив)

„Искам да се махне парламента в Страсбург, защото е безсмислен”, заяви режисьорът и евродепутат Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и в интервю за бТВ.

„Моето място (в европарламента) е на гражданин, който да прави някакви смислени предложения”, смята Слабаков.

Новото му поприще не е повлияло на стила му на самобитния му стил обличане, макар да признава, че за откриването е облякъл костюм.

Всички евродепутати се обличат както искат и той не е единственият, който се разкарва по тениска в Страсбург, отбеляза Слабаков, а официалният дрескод е само за изказванията.

Денят му в Европарламента започва с пиене на кафе на местата, където е разрешено пушенето. Той не е единственият любител на тютюна сред европейските представители.

„Председателят на Европарламента пуши много. Постоянно се засичаме на местата за пушене. Аз пуша по четири цигари, а той по три”, разказа Слабаков, който отбеляза, че със Давид - Мария Сасоли са се засичали в италианската телевизия РАИ по времето, когато сегашният председател на Европарламента е бил журналист.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4015 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.08.01 | 11:02

1

Миризливец

Добави коментар

Водещи новини