Спират водата в софийския кв. Лозенец на 15 март

  • 13 март 2012 12:47

  • 529
  • 0
Спират водата в софийския кв. Лозенец на 15 март
© Булфото

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Лозенец”, съобщиха от дружеството. На 15 март 2012 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Черни връх” , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:

По бул. „Джеймс Баучер” от ул. „Червена стена” до бул. „Черни връх”, ул. „Червена стена;
По бул. „Черни връх” от ул. „Вежен” до ул. „Горски пътник”;
По ул. „Бунтовник” от ул. „Николай Лилиев” до бул. „Черни връх”, ул. „Николай Лилиев”;
По ул. „Вежен” от бул. „Черни връх” до ул. „Николай Лилиев”;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Бунтовник” и ул. „Черни връх”.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почустват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 15 март 2012 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Галичица” ъгъла с ул. „Свети Теодосий Търновски” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:
По ул. „Свети Теодосий Търновски” от бул. „Джеймс Баучер” до ул. „Кораб планина”;
По ул. „Плачковица” от ул. „Мала планина” до ул. „Минзухар”;
По ул. „Персенк” от ул. „Якобица” до ул. „Плачковица”;
Бл. 122 – ниска зона, бл. 117 – ниска зона;
По ул. „Галичица” от ул. „Плачковица” до ул. „Трепетлика” ;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена на кръстовището на ул. „Плачковица” и ул. „Кораб планина”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Последвайте канала на

529 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини