Поздрави от Слънчака (или Най-Доброто От Брус Лий!)

  • 12 юли 2019 15:23

  • 8623
  • 0
Поздрави от Слънчака (или Най-Доброто От Брус Лий!)
©

Напливът от туристи по родното Черноморие е толкова голям, че се налага с шутове да ги разгонват. Налазили са ни кат майски бръмбари – реколта…


Ама нормално – след като сме най-желаната дестинация, а хотелите и плажовете – пълни. Не случайно всяка година сме на челните места по класациите за туристически услуги, както и такива за: жизнен стандарт, здравословен живот, БВП, ДДС, СРС, ГСП (ако не друго, поне те накарах да провериш в Google какво е ГСП… и не, нямам предвид „Гарнизон с преспиване“, другото е).

Както вероятно вече сте разбрали, един истински патриот от „Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин“ се погрижи да вдигне реномето на родината ни и да я популяризира по света. 

В резултат на което, Франк Грило обяви, че има интерес следващият сезон на поредицата на Netflix – FightWorld – да включва специален епизод за България и по-конкретно – за Слънчака. Ако не знаете, да обясня: Франк Грило има документална поредица по Netflix, която се казва FightWorld и представя националните бойни изкуства и спортове по различни части на света. В Тайланд, например, логично – представи Муай Тай, в Мексико пък представи бокса. Първи сезон на поредицата завърши с представянето на израелското бойно изкуство Крав Мага. 

Предполага се, че новият сезон ще изправи едни срещу други израелските Крав Мага бойци срещу българските хотелиери. Загрявката беше започната в „Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин“, само че…

… само че започна с малък фал-старт за беге представителите, защото… оф, малко ми е неудобно да го кажа, ама беге представителят срещна сериозен отпор от представителката на Израел и бе повален по гъ… гръб, след неравностоен сблъсък с въздуха и гравитацията. 

Ето, вижте го пак…

Бойното изкуство на хотелиерите все още няма име, но е видно, че е базирано на най-добрите традиции на Кунг Фу и Винг Чун, като съдържа и елементи от аеробиката, джаз балета и бокс-емемея (да не се бърка нито с бокс, нито с ММА, бокс-емемея е боен спорт на момчетата без коса в беге, които три пъти са ходили на бокс и два пъти – на ММА, но са пред договор с UFC и първият им мач ще е с Конър МакГрегър в Лас Вегас). 

След случката в Сънчака, новите брошури на Министерството на туризма вече съдържат информация за новодошлите къде могат да наблюдават, снимат и евентуално – да се включат в тренировка и спаринг сесия. В брошурите просто пише: EVERYWHERE in Slanchaka! 

В онлайн рекламите пък вече е включен и новият химн на Slanchakа, а именно:

Carl Douglas с песента: Kung Fu Fighting

Министър Ангелкова разпореди във фоайетата на всички хотели и почивни станции да се пуска на всеки кръгъл час мотивационен клип с най-доброто от Брус Лий, защото спортистите ни изостават в подготовката си за предстоящите срещи с израелски и други туристи и имат нужда от мотивация. А, както знаем, на тия в Израел и жените им ходят в казармата и са си издрали гайката! 

В свързана новина:

Стана ясно, че министър Ангелкова поема и ръководството на Българската федерация по бокс, както и тази по джудо

Според близки на Кубрат Пулев, Кобрата води преговори с Ангелкова, за да поеме и неговата подготовка за предстоящия му мегамач, за който стана ясно, че най-вероятно ще бъде през есента в Лас Вегас. 

Булфото/Novini.bg

 

За да не се разсейват хотелиерите/спортисти, бе взето решение Черноморието ни да се разчисти от туристи, за да могат да се съсредоточат в подготовката си по време на летния лагер, а не да им ходят по г… нали! 

С тази задача министерство, агенции, самите хотелиери, ресторантьори, инвеститори – въобще браншът – се заеха още преди месеци, като сполучливо изчистиха морето от туристи, но сега…

… вече е наложително да изгоним и последните останали, за да не ни пречат. Плюс това – като се подмотват наоколо, пречат и на новото хотел-о-ресторант-о-бар-о-строителство, което е не само умерено, но и все още НЕДОСТАТЪЧНО, като оставя тревата, пясъкът, водата и въздухът все още да вземат преимущество над бетона, цимента, паркингите, дискоЧеките и асфалта. 

Недопустимо!

Очаква се през 2020 г. именно в Слънчака да се организира форум за обмен на добри практики и ноухау по теми в областта „как да се пазим от наплива от туристи – Slanchak 2020“. 

Oficialni sponsori… извинявайте… официални спонсори ще бъдат Министерството на туризма, Министерството на младежта и спорта, федерациите по бокс и джудо, както и Everlast, Venom, Bad boy и други производители на екипировка за бойни спортове. 

А сега, още веднъж – поздрав за хотелиерите и най-вече тези на Slanchaka:
 

Последвайте канала на

Александър Томов
8623 0

Водещи новини