Депутат от ГЕРБ събра 15 000 лв. за Фондация „Искам бебе“

  • 30 юни 2019 11:32

  • 1642
  • 4
Депутат от ГЕРБ събра 15 000 лв. за Фондация „Искам бебе“
© ПП ГЕРБ

Над 15 000 лв. събра на рождения си ден народният представител от ГЕРБ Иван Миховски. За личния празник на депутата от Троян пристигнаха хора от цялата страна. В своето слово Миховски за трета поредна година призова гостите си да бъдат щедри и да подкрепят каузата на Фондация „Искам бебе“, която от основаването си до днес е спомогнала хиляди семейства да станат родители и с нейна помощ са проплакали над 2000 деца.

На тържеството, което започна след Молебен за чадородие, отслужен от Велички епископ Сионий, основателят на Фондацията “Искам бебе“ Радина Велчева му благодари за подкрепата и подчерта, че България е единствената държава, в която се отслужва молебен за чадородие. „В началото почти не вярвахме, че ще се случи. Първият път, когато се роди идеята, с Иван Миховски събрахме в един проливен дъжд над 100 семейства, които вече почти всички са родители. Троянската света обител всъщност се превърна в място, на което ежедневно идват хора, които измолват своите рожби и това е благодарение на подкрепата на дядо Сионий, на когото ние благодарим сърдечно“, каза още Велчева и поясни, че по последни данни около 145 000 семейства у нас имат репродуктивни проблеми. На благотворителното събитие говориха хора, които вече са се сдобили с рожба и такива, на които това им предстои. Бе представено и последното бебе, родено в средата на юни, благодарение на осигурени от миналогодишния рожден ден на Иван Миховски средства. Нейните родители благодариха на всички, които с щедростта си подпомагат инвитро процедурите за хора с репродуктивни проблеми.

„11 дечица са се появили на бял свят откакто правим молебен и този мой благотворителен празник. Най-големият подарък, който получавам, е родените бебета от предишния ми рожден ден, това си пожелавам и тази година - да има повече ощастливени семейства и догодина тук да има още нови бебешки колички", каза Миховски.

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1642 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българка

2019.06.30 | 14:09

4

Едно добро дело! Адмирации!!! Но къде е държавата? Аз имам спомен от едно време,че държавата за тези проблеми я няма никаква. Тя(държавата)дори живите дечица неможе да опази,защото има уродлива здравна с-ма.

Ap4o

2019.06.30 | 12:51

3

А колко е откраднал преди това , я кажете смешна медия такава ?

Анатема!

2019.06.30 | 11:53

2

Герберското управление е най-големият детероден проблем от създаването на българската държава в средните векове. Нацията загива за да се наплюскат няколко толупа и един банкянски бек да си начеше мачовското самолюбие.

изроди долни

2019.06.30 | 11:50

1

ИЗТЕГЛИХА КЪМ 30 МИЛИАРДА ЕВРО КРЕДИТИ ЗА СМЕТКА НА БЕДНИЯ НАРОД и ПОСЛЕ ПРАВЯТ ПИАР КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СМЕШНИ СУМИ. ДА ИЗМРЕТЕ ВИЕ и ДЕЦАТА ВИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ,ГАДОВЕ КРАДЛИВИ.

Добави коментар

Водещи новини