Седем нови автомобила получиха полицаите в Кърджали, Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино

  • 25 юни 2019 14:28

  • 1008
  • 3
Седем нови автомобила получиха полицаите в Кърджали, Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино
© ОД на МВР-Кърджали

Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов връчи днес ключовете на седем нови автомобила "Шкода Рапид", които ще бъдат включени в охраната на обществения ред и осигуряване на пътната безопасност в областта. Три от патрулните автомобили са за Районното управление Кърджали и по един за управленията в Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино.

Новите автомобили са ни предоставени в момент, в който пред нас се очертават тежки задачи, свързани с летния сезон, подчерта старши комисар Момчилов пред журналистите и полицейските служители. По думите му самият факт, че пет от автомобилите са за Районни управления по трасето към ГКПП "Маказа", е ясен знак, че се подготвяме за усложнената пътна обстановка през летните месеци, когато трафикът е изключително интензивен през цялото денонощие.

Патрулните автомобили ще извършват засилен контрол на всички рискови кръстовища и участъци, полицаите ще подпомагат движението при създадени затруднения и ще се грижат да има повече сигурност по пътищата. Противодействието на престъпността в малките и отдалечени населени места остава също важна задача пред полицията и разпределените нови патрулни автомобили ще бъдат интензивно използвани при провеждането на специализирани операции от такъв характер.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1008 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Веселин чоков

2019.06.27 | 12:52

3

Фесовете,не феновете.

Веселин чоков

2019.06.27 | 12:51

2

Ашколсун.да се радват феновете,полис кушукавак.

роб на влаЗта

2019.06.25 | 15:19

1

В лошите години преди 1990г. парка на МВР се смени няколко пъти и никой не чуваше за това ....сега всеки ден почти се тръби по медиите че дават на полицаите нови коли и ги гледам със същите стари брички на пътя. Когато ти трябват идват след 2ч. че имали работа. Ми докога полицията ще бъде само за- дай книжка ...дай винетка...виж фара...дай пожарогасител...а работещите хора ги крадат ..грабят...изнасилват....дом.насилие е ежедневие...много от изчезналите хора са по деретата заровени...крадат се МПС та и ППС ежеминутно и полицая седи и вика .....дай лична карта ....Докога само празна реклама и поглъщане на кървави пари..

Добави коментар

Водещи новини