Абортирай си тъпотията!

  • 24 юни 2019 17:12

  • 3459
  • 0
Абортирай си тъпотията!
© Pixabay

Как си плувам днеска напред-назад из кръстовището на „Графа“ и „Солунска“, плацикам си се с поясчето и надуваемите налакътници и си се забавлявам, ей така – си разпускам лятно… и по едно време чувам хора да говорят, че се надигал глас в България, който искал да се забранят абортите. 


И баш в тоя момент в слушалките ми Ицо Хазарта ми вика: „[…]абе, тия за мене са неква секта“.

Веднага ми става ясно, че това са фалшиви новини. Очевидно е, че в България, 21 век, 2019 г. такива работи не се случват. Успокоявам се и продължавам да си се плацикам в кръстовището на „Графа“ и „Солунска“ и да си слушам Хазарта, стигаме до: „Нещо 'апни, бе, бе де*а мааму!“

И по едно време ме сецва една мисъл – забива ми се в мозъка, като парче пуканка между зъбите: аз, като живея в такава приказна страна, в която мога да си плувам насред току що ремонтирана улица, дали все пак някой не се кани верно да въведе забрани за аборт, щото ги знаеме тия държави, в които е забранен абортът, че са… напредничави, нали? И ние искаме напредничаво да напредничаваме…

В Аржентина и на изнасилени не им дават да абортират и им превръщат живота в безкраен кошмар, пък да не говорим колко жени се крият по разни коптори, при съмнителни лекари да абортират, защото иначе семейството им ще ги изгони… и мрат като мухи от инфекции. Напредничави, нали?

И продължавам да си мисля: бе, кви ще са тия хора, дето да поискат такова нещо и отку́да такие мысли им се раждат в главите? 

И ме осени: 

едно голямо количество несполучливи аборти са се обявили срещу абортите (щото медицината напредва, нали… и все по-малко от техния вид ще има… „случайно оцелели“, искам да кажа). 

Разбирате ли как една лекарска грешка може да скапе живота на милиони хора? Един хирург, невролог, общопрактикуващ, травматолог и т.н. … техните (и най-тежки) лекарски грешки предизвикват в най-страшния случай смъртта на пациента. Един гинеколог, ако направи лекарска грешка и абортът се получи несполучлив и плодът на „любовта“ все пак се пръкне… и земе, че стане депутат, инфлуенсър, ОБЩЕСТВЕНИК… може да затрие живота на милиони. (и тука – незнайно защо – се сещам за една стара песен на „Ъпсурт“, в която се пее: „[…]в Парламента да ***** ***** е бизнес/ Нали ги видех – ОБЩЕСТВЕНИЦИ/ Некои ***** направиха много пари”).

И така се оказа, че в рамките на една седмица съм се сблъскал със „светата троица“ на закърнелия мозък, а именно: 
1. Земята е плоска;
2. Ваксините причиняват Аутизъм;
3. Забранете абортите – това е убийство. 

***

Да, за пръв път през живота си се сблъсках лично с такова същество – Flat Earther. 

Пол: женски; възгледи: вещица (и тук, вероятно, си мислите, че си измислям, за да разкрася историята в своя полза, но не… момичето се самоопределя като „вещица“); вярване: Земята е плоска; мисия в живота: всички да вярват, че Земята е плоска. 

Момичето определи поведението ми като „детинско“, защото вярвам, че Земята е кръгла. Според нея, заради това, вероятно все още съм вярвал в Дядо Коледа и живея в анимационни филмчета.

Така…

Вероятно си мислите, че тези хора са безопасни и просто досадни, но…

… но, всъщност са опасни. Защото са нестабилни и лесно податливи на елементарни внушения. Докато само си ги „коткат“ да слушкат тъпи версии на нечий мозък, са безопасни, но с това промиване на съзнанието им просто ги правят послушни на дадени лидери и податливи на техните желания. Утре те ще отидат и ще гласуват за когото Flat Earther лидери и инфлуенсъри им кажат да гласуват, ще им се подчиняват за какво ли не. Ако им кажат да подкрепят „колегата“, дето иска да забрани абортите, ще го подкрепят, ако им кажат да излязат на протест срещу нещо, ще излязат, ако им кажат да ликвидират някой неудобен журналист, писател, политик, опонент – ще го ликвидират, без въпроси. Те са биомаса, без мозък, със свръхдоза послушание, те са „моделирани“ от страха и параноята, в които умишлено са натикани. 

Те са опасни, защото са агресивни и са готови да направят всичко, което поискат от тях онези, които ги облъчват. Живеят с мисълта, че са лъгани и манипулирани от някакви невидими сили и правителства в сянка, а огромната ирония е, че НАИСТИНА СА ЛЪГАНИ И МАНИПУЛИРАНИ от собствените си „овчари“. 

Моето предложение на седмицата е: всеки Flat Earther да се ожени за анти-ваксър и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не си ваксинират наследниците, щото, както е тръгнало – абортите ще са незаконни. 

Другият вариант е да лобираме за връщането на лоботомията. 

(в слушалките ми Ицо Хазарта е минал на друга песен и чувам: „Така... оттука натам за такива безобразия, ще има евтаназия“)

***

Да се върнем на темата с абортите.

Разбрахме днес, че едни VIP-ъ п-ь-ерсони от чалгирания спектър на беге вселената мислят за второ дете. Е, кàжете честно, че още сте срещу абортите. Вие виждали ли сте наследниците на родните ни випове?

При всичкото това плацикане в защитените Рилски езера, всичкото това чалгаджийстване, всичките ремонти на ремонтите на ремонтите на държавата, всичките тези аристократично разсеяни държавни служители и бюрократи, които безнаказано убиват болни деца, всичкия тоя добитък в Парламента… и след всичко това… сте против абортите? Сериозно? 

В такъв случай, чакайте да ви кажа нещо много важно: според най-новите медицински изследвания, които, заклевам се, са истински – ваксините са нещо лошо и разболяват. 

***

И наистина ли нечий мозък може да роди дебат „против“ абортите – нещо, което отдавна е забравено в уж цивилизованата ни държава и уредено преди 63 години? Наистина ли може някой толкова да падне, че обслужвайки интересите на една шайка от едно чуждо государство да се изплюе в лицето на собствената си държава и на жените, които уж се е клел, че ще защитава? 

Дебатът се прехвърля към това как да накараме хората НАСИЛА да раждат, вместо към това защо, по дяволите, хората ги е страх да имат деца в България! Но така е по-лесно. Патриотично. Шумно. Рекламно. 

Като нищо утре може да поискат отмяна на разводите, смъртно наказание за изневяра, забрана на контрацептивите и заветната мечта на товарищите – излизане от НАТО и ЕС, щото са сатанински, разрешават конвенции, стратегии и аборти, а и ни учат децата, че Земята е кръгла… 

И докато си разсъждавате по темата, помислете и по това: защо, защо, защо, по дяволите, най-много и най-шумни, и най-разбиращи по въпроса с абортите са мъже, а не жени (или те, по традиция, в нашето общество имат функция само да снасят деца, да стоят в кухнята и да носят ракия и салата!) и защо демографската криза ще я борим с насилие над народа си, а не с усилие да му предоставим такива условия, че сам да поиска да се размножи в това блато, което задружно обитаваме. 

Нищо особено – просто малко размисли като за понеделник. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
3459 0

Свързани новини

Водещи новини