Родни студентки покриват разходи с виртуален секс

Студентки се събличат пред камера и въртят виртуален секс с чужденци. В интернет е пълно с обяви от еротични сайтове, пише в. "Телеграф".

"Работата е доста удобна за хора, които искат да си стоят вкъщи и да си докарват едни 2000 лева до 6000 лева на месец и най-важното законно, без шефове и вие избирате работното си време", гласи едно от предложенията.

Според описанието фирмата работи с верига американски сайтове за еротичен чат. Задачата на момичетата е да си чатят и флиртуват с клиентите и да дадат всичко от себе си, за да ви извикат на личен разговор, който се таксува от 98 цента до 4 долара на минута. Парите пък се превеждат по банков път, като фирмата посочва, че на ден се изкарват от 50 до 200 долара.

"Контактът с клиентите е само виртуален, сайтовете забраняват моделите да дават личните си данни и само сайтът има достъп до тях. Анонимността в сайта е напълно гарантирана", пише още в описанието на обявата за работа.

Кандидатите трябва да изпратят CV, като фирмата обещава да върне отговор до два дни. Изискванията са момичетата да са навършили 18 години, да владеят английски и да имат привлекателна външност. За работата пък е нужно да разполагат с лаптоп или компютър, уеб HD камера и вграден микрофон, както и бърз интернет.

Всеки одобрен модел пък получава специални онлайн книги и статии за обучение.

"Вие си пишете на живо с хора от целия свят. От собствения си дом. Колкото повече хора ви харесат и ви поканят на частен разговор, толкова повече ще расте вашата банкова сметка. Доста от нашите модели са по бельо или работят голи. Но вие сами от пределите доколко сте разкрепостени, не задължаваме никого да се съблича", пише още в информацията за работата.

Фирмата обяснява, че много от клиентите просто искат да разговарят, защото са самотни и желаят запознанство или брак с красиви момичета от чужбина. "Работата е за всяка умна жена независимо дали е студентска, майка или безработна. Моделите имат възможност да забранят родната си страна, така че профилът им да бъде невидим от всички IP адреси в България", обясняват още от еротичния сайт.

Те предлагат сътрудничество. За целта момичетата трябва да привлекат свои приятелки за работа, като по този начин си гарантират 10% от печалбите на привиканите от тях модели.
 

Коментари

 1. 2019.06.19 | 09:26

  В държават на мутрите (вече бизнесмени и депутати) и проститутките какво друго да работят? Продавачки за по 500 лева ли? След това завършват и бягат навън.

 2. 2019.06.19 | 08:36

  Това ми изглежда като обява за работа :)

 3. 2019.06.18 | 23:33

  Със две думи табота за к....урви

  1. 2019.06.19 | 05:41

   как може в едно изречение да направиш две грешки?Ако едната е неволна,за другата ще ти помогна.Със се пише когато следващата дума започва със сходна буква,иначе е С.в случая:С две думи ...

 4. 2019.06.19 | 00:09

  Бг мечтата - ковра , ма виртуална, разбираш ли ...

 5. 2019.06.18 | 19:53

  Де да беше само виртуален.....

  1. 2019.06.18 | 22:18

   нека жулят виртуално лигавите западняци.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет