Собственикът на самолета, попаднал в силна турбуленция: Екипажът ми е действал както трябва

Още след кацането съм в постоянна връзка с екипажа. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Валтер Колев, собственик на самолета със 121 души на борда, който попадна в силна турбуленция над Южен Тирол.  Летището в Базел, където се е приземил самолетът, съобщи, че 10 пътници са отведени в болници с леки наранявания. Пътниците пък разказват, че силните вибрации при турбуленцията са успели да изтръгнат от местата им дори няколко седалки.

В случая екипажът ми е действал както трябва да се действа, добави Колев.

Няма откачени седалки в самолета, няма такава глупост. Тази ситуация, която се е случила, на мен ми се е случвала десетки пъти. Ако е имало паднала количка, тя е малка, около 300 грама, заяви Валтер Колев.

Попитан дали е имало ранени при инцидента, собственикът на замолета каза: "Какво значи ранени, и в кола може да се рани човек, да се удари. Има един пътник – ударил си е веждата, и един, който се е оплакал, че го боли вратът. Моят командир е минал лично покрай всички пътници и се е уверил, че всички са здрави, освен тези двамата. Пътниците са попитали "ще има ли застраховки" и след това са скочили да си вадят медицински бележки. Това ми каза медицинското лице", посочи Валтер Колев.

По думите му командирът на полета и стюардесите няколко пъти са предупредили пътниците да си сложат коланите.

Коментари

 1. 2019.06.18 | 09:23

  Какво означава ,, собственикът на самолета " ??! Този самолет не е ли към някоя авиокомпания или нещо подобно ? Или всеки си купува пътнически самолет и си хвърка по света ?!

  1. 2019.06.18 | 10:31

   А компаниите дали имат собственици?

 2. 2019.06.18 | 08:47

  Типичен български бизнесмен, арогантен, нагъл и се мисли за господ. 95% са такива. Главната причина българите да емигрират.

 3. 2019.06.18 | 08:39

  Кой е този бее...

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет