Започват летните занимания по интереси за децата в Плевен

  • 16 юни 2019 12:00

  • 255
  • 0
Започват летните занимания по интереси за децата в Плевен
© Pixabay

В Плевен от утре започват занимания по интереси за децата през лятната ваканция, съобщиха от общината.

Всички дейности, организирани от Центъра за работа с деца, са безплатни до 30 юли, всеки ден от понеделник до петък, от 10 до 12 часа.

За децата, които през лятната ваканция са в Плевен, има осигурени спортни игри на открито, занимания по народни танци и народна музика, модерен балет, хип хоп, шахмат, актьорско майсторство, спортно ориентиране и други. Ще има и изложба на школите по керамика, грънчарство и натурно рисуване.

За момчета и момичета, които искат да играят тенис, футбол или баскетбол са осигурени треньори. Срещите по шахмат ще бъдат под ръководството на м.с. Христинка Илиева. Сред развлеченията на открито са състезания по народна топка и дърпане на въже.

Летният пленер по керамика и грънчарство ще премине под ръководството на Вяра Савова. Жечко Ангелов и Огнян Летов ще разкриват пред деца на възраст между 7 и 14 години тайните на народните танци. С децата, които искат да пеят и свирят народна музика, ще се занимава Йордан Спасов. Венцислав Петков очаква деца от 6 до 14 години, които имат желание да се научат на танцуват модерен балет и хип хоп.

За лятната детска веселба ще има занимания по актьорско майсторство с деца над 7 години и Сцена на талантите.

Последвайте канала на

БТА
255 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини