Три деца пострадаха по време на демонстрации на полицията в Силистра

  • 31 май 2019 13:01

  • 9410
  • 6
Три деца пострадаха по време на демонстрации на полицията в Силистра
©

Три деца пострадаха днес по време на демонстрации на полицията по залавяне на опасни бандити, проведени на един от стадионите в Силистра. Две от децата са приети за наблюдение в Детското отделение на силистренската болница с малки изгаряния, съобщи директорът на болницата д-р Даниела Костадинова. Третото дете, обаче е в по-сериозно състояние с изгаряния по гърдите и краката и е закарано в Клиниката по изгаряния в Русе.

Над 500 деца наблюдаваха демонстрации на тактическото звено за бързи действия в силистренската полиция.Те бяха част от детското състезание под наслов „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“ организирано от Областната дирекция на МВР, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Превантивно-информационният център по зависимости при община Силистра.

Проведе се с участието на петокласници от четири училища в областта. Инициативата е заключителен етап на дейностите по Националната програма „Работа на полицията в училищата“, в рамките на която децата усвояват модели на безопасно поведение, учат се да уважават и спазват реда и законите.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
9410 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
степан

2019.05.31 | 16:20

6

Чий акъл с такава безотговорност реши да спретне тази изява пред деца от началното и детски градини ,нямаше ли един по досетлив да оцени риска .Сега и най добрите благословии на родителите не могат да помогнат на децата трябва да им търсят баячка за страх а на даскалите и демонстрантите да им се направи основен инструктаж и без друго читавите деца в България са вече в червената книга.

...........

2019.05.31 | 15:49

5

Тия непрокопсаници преди 2 месеца се обгазяваха сами, сега нови върхове стигнаха с гранати децата осакатяват. После повече пати искат. За това качество и тия заплати са им много!

2019.05.31 | 14:57

4

Нещо много фалшиво ми звучи тая новина

2019.05.31 | 14:37

3

Аматьори ,кой ще поеме отговорност сега !?Показват професионализъм а наеаняяат децата ,първо си обучете хората добре,след това правете шоу.

фжфж

2019.05.31 | 13:49

2

Айде измислете им едни свестни униформи вече че с тея приличат на паткани. И с тия смешните кепета - направо падам от смях като ги видя.

адц

2019.05.31 | 13:48

1

Само така бе- бой по децата а бандитите да си ходят свободни и циганите да си изнасилват на воля по селата.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини