250 души на протест срещу тока - поискаха оставката на Ангел Семерджиев (снимки)

  • 08 март 2012 12:21

  • 4026
  • 22
250 души на протест срещу тока - поискаха оставката на Ангел Семерджиев (снимки)
© Булфото

250 членове на ВМРО се събраха пред сградата пред Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, за да протестират срещу намеренията да бъдат повишени цените на тока, предаде репортер на novini.bg.

С викове "Мафия" и "Спрете геноцида" бяха посрещнати любопитните служители на ДКЕВР. На мястото бяха изпратени полицейски сили, а входа на сградата беше отцепен с метални заграждения. Протестиращите поискаха оставката на председателя на комисията Ангел Семерджиев. Според воеводите ДКЕВР се държи като адвокат на чуждите компании, които контролират електроразпределението и водоснабдяването в София. В столицата има крайни квартали, където потреблението на вода е огромно, но се плащат смешни сметки. Обикновено там живеят лица с индоевропейски произход, метафорично описа циганските гета лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Той изрази и надежда, че скоро цената на яйцата ще падне, за да може на следващия протест воеводите да дойдат заредени със запъртъци.

Поскъпване на тока със сигурност ще има, обеща Ангел Семерджиев преди няколко дни. Юлиян Ангелов, организационен секретар на ВМРО коментира пред "Хоризонт":

Последвайте канала на

Novini.bg
4026 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
ссср

2012.03.13 | 17:16

19
после комунистите били лоши тия предатели на нацията герб трябва да измрЪт във беляне ДА ЖИВЕЕ КОМОНИЗМА

2012.03.20 | 15:57

22
първо тези герб,са издънка на комунистите,и второ,като те гледам как пишеш и твоя баща е овчарокомунист
John Doe

2012.03.20 | 15:51

21
Писна ми е да се боря за утопии,надежди и по-добър живот! Писна ми корпоративната власт да ме мачка!
дупедавец

2012.03.19 | 04:27

20
Аве писна ми тия на всеки 3-4 месеца да вдигат цените на тока!!!Излизам да протестирам!!!

2012.03.09 | 09:49

10
Е НЕ ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ ТИЯ КЪНЧОВИ РЕГУЛАТОРИ.НА 17 МАРТ ИЗЛИЗАМ И ПРОТЕСТИРАМ.А ТОВА ЧЕ СА ПРОТЕСТИРАЛИ ДНЕС САМО 250 ЧОВЕКА ГОВОРИ ЩО ЗА НАРОД СМЕ.ЕДВА ЛИ НЕДОВОЛНИТЕ В СОФИЯ ОТ ЦЕНИТЕ СА 250 ДУШИ.ПРОСТО ДРУГИТЕ ГИ Е СТРАХ ДА НАПУСНАТ РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА, ЗА ДА НЕ ИЗГУБЯТ ТРОХИТЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ.А ПЪК ИМА ЕДНА ДРУГА ГРУПА, ТЯ Е НАЙ-МНОГОЛЮДНАТА КОЙТО ГИ Е СТРАХ.А СТРЪХЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ВСИЧКО.ИМЕННО ТОВА ЦЕЛЯХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДА НАКАРАТ НАРОДА ДА СЕ СТРАХУВА. ДА СТАНЕМ ЕДНИ ПАРЧЕТА МЕСО КОИТО ИМ СЛУГУВАМЕ ДА СМЕ РАЗГРАБВАНИ И ОТ ДЪРЖАВА И ОТ ЦИГАНИ.НЕ ИСКАМ ДА ВЯРВАМ ЧЕ ТЕ СА УСПЕЛИ, НЕ ИСКАМ ДА ГО ПРОУМЕЯ.ВРЪЩАМЕ СЕ ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА ТУРСКА РОБСТВО С ТОВА БЕЗПРАВИЕ....ЛОШОТО Е ЧЕ ДНЕС ПОРОБИТЕЛЯ НЕ Е НЯКОЙ ЧУЖД А СВОЙ.И НАКРАЯ ЕДНА ПОГОВОРКА:ГОСПОДИ ПАЗИ МЕ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ ВРАГОВЕТЕ ЩЕ СЕ ПАЗЯ АЗ.
AJ4A

2012.03.13 | 17:13

18
Извинявай, ама кой нормален българин би излезъл на протест, организиран от ....... ВМРО на Красимир Каракачанов - трети отдел на 6-то управление на ДС?!?!?!? И това не съм го казал аз, а социалистът и бивш вътрешен министър Румен Петков, така че шансът т.нар. "воевода" да е част от мракобесническата комунистическа ДС е сто процентов!!!! Роден в Русе, завършил История, както и бившия вече президент Първанов, "дарил" душата си на .......... комунистическите служби ......... човек, който всеки път излиза на политическата сцена щом се зададат някакви избори, но никой не знае с какво си "вади хляба" през времето, през което не е ........ депутат от коалицията на ВМРО с земеделците на Мозер и забележи ..... със ССД на Стефан Софиянски!!!!! Хора, опомнете се, службите щом надушат някакво брожение и веднага намират кой да пратят да "оглави" надигащото се недоволство, за да го контролира!!!! Освен това ........... лесно е народът да излезе и да "помете" управляващите, трудно е НАРОДЪТ ДА СЕ ОБЕДИНИ ОКОЛО ИЗКОННИТЕ ОБЩОЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ И ДА ДОКАРА НА ВЛАСТ ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ УПРАВНИЦИ, КОИТО ДА ПРОИЗЛИЗАТ ОТ НАРОДА, А НЕ ОТ КПСС-КГБ-БКП/БСП-ДС "КРЪЖОЦИТЕ"!!!!! Колкото и неприятно да ми е, аз и всеки безпристрастен българин можем спокойно да признаем, че НАРОДЪТ ИЗПРОСТЯВА И ОГЛУПЯВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН, заради което все по-трудна и по-трудна ще става мисията за ОБЕДИНЕНИЕ ВЪРХУ ПРИНЦИПИТЕ НА ЧЕСТНОСТ, СПРАВЕДЛИВОСТ, ТРУДОЛЮБИЕ, УМЕНИЯ, ПОЧТЕНОСТ и т.н., защото ............ на простолюдието всички тези добродетели са му крайно чужди и непонятни!!!!! Трябва час по скоро да се "прекрои" избирателната система, за да се ограничат и минимизират ВРЕДИТЕ, които нанасят на народ и Родина малограмотните, мързеливите, некадърните и продажните креатури!!!! Ама кой да "прекрои" системата, като някои точно на тези категории разчитат за да се изживяват вече повече от 22 години като политическата класа на България!!!!!
ivan

2012.03.12 | 11:26

17
Samo sta4ki ina4e nema da se opravime nikoga.Tia ceni na tok, jaica,olio,telefoni ,lixvi visoki ,goriva nai skapi v evropa.Nie po 3evra li zimame be debi boklucite.TRJABVA SI STA4KI....
toso

2012.03.12 | 11:15

16
Trjabva da se sabudat xorata i da si znajat pravata ina4e nishto dobro ne ni 4aka.Sta4ki do dupka kato Garcite kak napravixa , i ostavki na tia bokluci ne moze nai skapite goriva tok ,jaica ,lixvi po krediti,xranitelni prudukti ,a sega i xljaba iskat da vdigat .Nemoze da se zivee s tija zaplati.
кикимор

2012.03.09 | 19:51

15
не само оставка ами даже и съд за престъпления срещу нацията
vsi4ki заедно

2012.03.09 | 19:51

14
Заложени са нашите животи и живота на децата ни!Или се обединяваме и си изграждаме исканата от всички социална държава или мрем поотделно.Трети вариант няма!Писна ми хора,писнА ми та си е ебало майката-както и да го смятам-с тая система,която ни представят като най-добрата-няма отърване-ще сме роби на банките и все повече ще затъваме в заеми и дългове.Просто няма светлина в тунела ако сами не си я запалим!
ДИМИТКО

2012.03.09 | 19:51

13
КОГА Е СЛЕДВАЩИЯ ПРОТЕСТ ДА ОТИДА. МНОГО ИСКАМ ДА ГО ПРЕБИЯ ТОЯ СЕМЕРЖИЕВ
vsi4ki заедно

2012.03.09 | 19:51

12
Айде народе-боко се провли и се оказа най-наглия лъжец.Вече няма кого да избираме-всички по улиците и народна власт,зщото частната власт видяхте до какво води!Викам ич да не ги бавиме ,а да ги почваме!
Радо

2012.03.08 | 18:45

2
На 17.03 мисля да ходя писна ми от малоумници!!!

Добави коментар

Водещи новини