Златна нива - селото, в което няма престъпници

  • 28 май 2019 13:57

  • 6637
  • 3
Златна нива  - селото, в което няма престъпници
©

Кметът на село Златна нива Румен Чавдаров е изпратил писмо до Областната дирекция на МВР- Шумен. В него той благодари на полицейските служители Цветелин Цанков и Петър Христов, които обслужват населеното място.

„Благодарение на тези смели мъже престъпност в нашето населено място почти няма, безбройни проблеми са решени адекватно и навреме. Благодарение на тях жителите на Златна нива спят спокойно“, пише кметът Чавдаров, предаде БНР.

По думите му, полицейските служители често се отзовавали след телефонни обаждания при възникнал проблем в селото, дори и извън работно време. „В края на месец април изчезна наш съселянин, знаехме че има проблеми и се притеснявахме да не се е случило най-лошото. Търсихме го няколко часа сами, но не го намерихме. Обадихме се на кварталните, дойдоха с още полицаи. Претърсиха селото къща по къща и го намериха в безпомощно състояние. Благодарение на бързата им реакция мъжът е жив и здрав. Преди седмица в центъра на Златна нива имаше мъж, който беше употребил алкохол и заплашваше с нож жителите. Обадих се на полицаите, дойдоха веднага и го обезвредиха. Случвало се е да ги вдигаме късно вечер. Преди време имаше случай с една жена, която отправяше заплахи към съседи с мотика, кварталните дойдоха веднага и потушиха конфликта", допълва кметът.

„Благодаря ви за всичко, което правите за нашето населено място, лишавайки себе си и семействата си от време и внимание“, завършва писмото на Румен Чавдаров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6637 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
sa

2019.05.28 | 16:16

3

няма мангали значи

Иван

2019.05.28 | 16:04

2

Няма престъпност защото няма мангали

.

2019.05.28 | 15:40

1

В нашето село пък един беше вземал един кибрит и искаше да се самозапали,но благодарение на полицията неможа да го направи.Веднъж пък ярето на комшията се беше качило на оградата,и благодарение бързата намеса на кварталния го смъкнахме.И какви други подвизи са извършвали нашите местни полицаи и предсатава си нямате!

Добави коментар

Водещи новини